President Kersti Kaljulaid on ringkäigul Raplamaal

0

Katri Reinsalu / foto: Siim Solman.

Täna külastab Rapla maakonda president Kersti Kaljulaid. Detsembrist alates on Kaljulaid külastanud haldusterritoriaalse reformi järgseid omavalitsusi. Tänane kohtumine Rapla valla esindajatega oli järjekorras üheteistkümnes.

President vestles eraldi vallavanema ning volikogu esimehega. Pärast seda oli tal pikem kohtumine volikogu liikmete ja vallatöötajatega.

Esimene peatus maakonnas tehti hommikul aga Märjamaa gümnaasiumis, kus õpilastel avanes võimalus presidenti kuulata. Seejärel külastas president Kaiu LT farmi, kus ta kohtus möödunud aastal parima piimakarjakasvataja ja aasta põllumehe tiitliga pärjatud Margus Mullaga.

Pärastlõunal kohtus Kersti Kaljulaid Märjamaa vallajuhtide ja volikogu liikmetega.