6.6 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSRaplamaa JK alustas hooaega kahe 0:1 kaotusega

Raplamaa JK alustas hooaega kahe 0:1 kaotusega

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Alustada uut hooaega kahe kaotusega ei ole kunagi ideaalne, kuid nii 2018. aasta Raplamaa JK jaoks algas. Eelmise nädala kolmapäeval, 21. märtsil mindi väikeste karikavõistluste raames vastamisi Viimsi JK II meeskonnaga ning 0:1 kaotuse järel langeti sellest karikasarjast välja.
Laupäeval, 24. märtsil mängiti Pärnu kunstmurustaadionil hooaja esimeses liigamängus Pärnu JK Poseidoniga ning taas tuli vastu võtta 0:1 kaotus.
Mõlemas kohtumises lõppes esimene poolaeg 0:0 viigiga ning vastastel lasti värav lüüa teise poolaja keskel. Pärnu JK Poseidoni vastu kaptenipaela kandnud Siim-Sten Palm ütles, et mängudes andis tunda peaaegu olematu hooajaettevalmistus. Koos saadi läbi viia kõigest üksikuid treeninguid ning seega võetigi Palmi sõnul mängu Viimsi JK II vastu pigem ettevalmistusena liigamängudeks. Napp kaotus Poseidoni vastu maitseb seda mõrumalt, et tegelikult avanesid oma võimalused ka Raplamaa JK-l. Pärnakate ainus värav sündis tegelikult Raplamaa meeskonnaliikmete vahel tekkinud ebakõlast.
“Kõige-kõige ausam tulemus oleks olnud viik. Nende ainus värav tuli meie kaitseliini eksimusest. Teisel poolajal avanesid ka meil oma võimalused, kuid me ei kasutanud neid ära,” sõnas Palm. Ta lisas, et vastane oleks tegelikult olnud võidetav, kui resultatiivsus oleks parem olnud. Samas tuleb endale aru anda, mis seisus võistkonnaga ollakse. See, et hooaja ettevalmistus jäi suures osas läbimata, annab nüüd tunda mängupildis.
Ometi võib Raplamaa JK nendest kahest mängust kaasa võtta ka positiivseid jooni. Eriti noorte mängijate näol, kes alates tänavusest hooajast püüavad Raplamaa JK esindusmeeskonnas läbi lüüa. Sten Kenert Maalinn (17) ja Jürgen Andessalu (16) alustasid mõlemad Pärnu JK Poseidoni vastu algkoosseisus. Mert Olesk (17) ja Tarvi Tüvist (17) sekkusid teisel poolajal vahetusest. Siim-Sten Palm ütles, et kuna need mängijad on saanud terve talve palliga trenni teha, on nende füüsiline vorm parem kui vanematel mängijatel. Palmi sõnul valmistab Raplamaa jalgpallikooli noormängijate tõusmine esindusmeeskonda selgelt rõõmu.
Pärnu JK Poseidoni vastu alustas Raplamaa JK järgnevas koosseisus: Rando Pajus (väravavaht), Siim-Sten Palm, Olavi Andres, Ken Krister Maalinn, Kalev Kungla, Ravel Toome, Raigo Noode, Oliver Andres, Hendrik Väli, Sten Kenert Maalinn ja Jürgen Andessalu. Vahetusest sekkusid teisel poolajal Tarvi Tüvist, Joel Siniallik, Kristjan Nõulik, Janar Soomre ja Mert Olesk. Eesti Jalgpalli Liidu protokolli kohaselt oli kohtumisel 44 pealtvaatajat.
Järgmise liigamängu peab Raplamaa JK pühapäeval, 1. aprillil, kui võõrsil mängitakse FC Otepää vastu. Sarnaselt 2017. aasta hooajaga mängib Raplamaa JK ka tänavu Eesti meistrivõistluste teise liiga lõuna/lääne piirkonnas. Kokku on seal neliteist meeskonda, kes hooaja jooksul kõik omavahel kaks korda läbi mängivad.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare