Urmas Kristal valiti Vabaerakonna Raplamaa piirkonna esimeheks

1

Stina Andok / foto: Siim Solman.

Märjamaa vallavolikogu esimees Urmas Kristal  astus Vabaerakonna Raplamaa piirkonna liikmeks ja asub tööle ka esimehena.
Kristali sõnul on ta Vabaerakonna toetav liige olnud kogu aeg. Ta meenutas, et neli aastat tagasi kandideeris ta ka Riigikogu valimistel just Vabaerakonna toetava liikmena. Seega on erakonna liikmeks astumine olnud juba pikemaajaline protsess. Mehe sõnul on Vabaerakond oma lähenemise poolest tasakaalukas, näiteks lähenes Vabaerakond keerukale haldusreformi teemale kõige rahulikumalt.
Ühtlasi valiti Kristal Vabaerakonna Raplamaa piirkonna koosolekul ka uueks esimeheks. Seni oli esimehena tegev Rapla vallavolikogu liige Alar Mutli. Lisaks Mutlile kuuluvad Vabaerakonna Raplamaa piirkonna ridadesse Rapla abivallavanem Meelis Mägi, Kohila vallavolikogu liige Jaanus Ernits ja toetajaliikmena Märjamaa valla Vigala osavalla vanem Priit Kärsna.

uuemad vanemad enim hinnatud
külamees
Külaline
külamees

Mees nagu orkester!Küll ikka jõuab üks inimene ameteid endale kanda võtta!Igal juhul jõudu ja jälgin huviga kuis minema hakkab. 7