FOTOD: Angerja külas süttis taas puidutööstus

Katri Reinsalu / fotod: Siim Solman.

Täna (11.aprill) kell 15.13 sai häirekeskus teate, et põleb puidutööstus Angerja külas, Kohila vallas. Päästjad reageerisid sündmusele kiiresti. Kohila päästeauto jõudis kohale kuue minutiga. Tegemist oli tööstushoonega, kus pakiti puitvilla. Tegemist on väga kergesti süttiva ja tuleohtliku materjaliga. See omakorda tähendas, et esimeste päästjate sündmuskohale jõudmisel põles hoone juba lausleegiga. Tuli levis väga kiiresti ning tulekahju oli ulatuslik. Tule levikule pandi piir 15.49. Õnneks suutsid päästjad takistada tulekahju levimist lähedal asuvasse laohoonesse, kus hoiti tööstusseadmeid. Hetkel (17.00) tegelevad Kohila päästjad järelkustutustöödega.

Tegemist on perefirmaga. Kolm pereliiget, kes parasjagu tööl olid said õnneks hoonest iseseisvalt välja. Esialgsetel andmetel süttis hoone elektrilühisest. Sündmusele reageerisid Kohila, Rapla, Keila, Assaku ja Nõmme komandod.

Sarnane väljakutse tehti ka tänavuse aasta veebruari alguses, mil puidutööstus põles samuti lahtise leegiga.

Samal teemal

Raplas hukkus raskes liiklusõnnetuses mootorrattur... Raplamaal Väljataguse külas juhtus laupäeva pärastlõunal raske liiklusõnnetus, kus hukkus mootorratta üle kontrolli kaotanud, kukkunud ja kraavi paisk...
Kehtnas kaotas liiklusõnnetuses elu kaks noort mee... Laupäeval kella 4.19 ajal sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Raplamaal Kehtna alevikus Viljandi maanteel, kus vastu puud oli sõitnud sõiduauto. E...
FOTOD: Inglistel süttis laudahoone (täiendatud 16.... Fotod: Siim Solman. Täna (26.05) hommikul kell 8:19 tuli päästjatele teade Inglistelt, Pae farmeri laudast, kus oli süttinud üks laudahoonetest.  T...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga