Järvakandis tehti algust välishooajaga

Vibuklubi Ilves.

Laupeval, 7. aprillil toimus Järvakandis Eesti vibuspordi esimene välisvõistlus Karoline Cup, kus osales ligi viiskümmend sportlast Eestis ja Lätist. Ilvesest olid võidukamad Bessi Kasak – sportvibu naiste esimene koht ja Triinu Lilienthal – sportvibu juunioride teine koht.
Sportvibu noorte klassis võitis Mirtel Pops teise koha ning Tessa Cathlen Tammik neljanda kohta. Sportvibu tidettide klassis lasi parima tulemuse Gita Staub, teise koha võitis Erki Ütsmüts. Eeloleval laupäeval, 21. aprillil toimub Järvakandis Oliver Puri mälestusvõistlus / Rapla maakonna meistrivõistlused.

Samal teemal

Järvakandis selgusid maakonna meistrid vibulaskmis... Vibuklubi Ilves. Vibulaskmise välishooaeg on alanud ja laupäeval, 21. aprillil toimusid Järvakandis Oliver Puri mälestusvõistlus ja Rapla maakonna ...
Ilvese vibulaskjad käisid Saksamaal võistlemas Siim Jõgis. 17.-18. veebruaril toimus Saksamaal Tübingenis rahvusvaheline turniir vibulaskmises, kus võistlesid ka kaks JVK Ilves laskurit - Karl K...
Raul Kivilo õpilane võitis hõbemedali Vibuklubi Ilves. Sel nädalal peeti Prantsusmaal Nimesis vibuspordi sisemaailmakarika kolmas etapp. Kokku osales võistlusel ligi 1200 sportlast ning E...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga