9.9 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSKohila langes poolfinaalis, kuid jätkab heitlust pronksi nimel

Kohila langes poolfinaalis, kuid jätkab heitlust pronksi nimel

Siim Jõgis / foto Siim Solman.

Naiste võrkpalli Eesti meistrivõistluste poolfinaalseeria TÜ/Eedeni ja Kohila VK/E-Service’i vahel kulges oodatult tartlannade taktikepi all. Kahe võiduni peetud seerias olid Tartu mängijad Kohilast selgelt üle.

Seeria esimene mäng toimus kolmapäeval, 4. aprillil Tartus ning selle võitis kodunaiskond tulemusega 3:1 (geimid 26:24, 25:18, 24:26, 25:10). Laupäeval, 7. aprillil oli Kohilal küll võimalus viia seeria kolmanda mänguni, kuid kodusaalis tuli vastu võtta 0:3 kaotus (geimid 14:25, 19:25, 21:25). Kahe võiduni peetud seeriast pääses finaali seega TÜ/Eeden.
Kohila VK/E-Service’i peatreener Peeter Vahtra ütles, et tartlannad olid selles seerias selgelt paremad igas elemendis. “Me küll proovisime neile vastu saada, kuid nad olid igas mänguelemendis stabiilsed,” sõnas Vahtra. Tõsi on muidugi ka see, et TÜ/Eeden on läbi terve hooaja olnud Eesti tugevaim naiskond. Ka põhiturniiril võtsid just nemad esikoha. Positiivse külje pealt tõi Vahtra välja, et Kohila mängijatel oli kohati hea serv. “Sellega saime neid kiusata küll,” sõnas ta.
Nüüd tuleb pöörata pilgud kolmanda koha seeriale. Pronksmedalite saatus on veel otsustamata. Kohila vastaseks selles heitluses tuleb teise poolfinaali kaotaja Tallinna Ülikool. Nemad jäid mängudega 1:2 alla TTÜ/Tradehouse’le. Vähemalt kolm kohtumist on Kohila naiskonnal seega veel ees, sest seeria kestab kolme võiduni.
Esimene mäng toimub neljapäeval, 12. aprillil Tallinnas. Ka teine mäng laupäeval on pealinnas. Kohilasse jõuab seeria kolmapäeval, 18. aprillil. Kui siis veel võitja ei selgu, peetakse ka neljas kohtumine Kohilas ning viimane, viies mäng toimub vajadusel uuesti Tallinnas. Peeter Vahtra ütles, et motivatsioon on kõrgel ning loomulikult minnakse pronksmedaleid püüdma.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare