FOTOD, VIDEO: Kärus põles maani maha elumaja

Fotod: Siim Solman.

15. aprillil kell 17.11 teatati, et Türi vallas Kändliku külas põleb lahtise leegiga elumaja ja selle ümbruses kulu. Selgus, et maja seisis tühjalt ning inimesi seal sees ei elanud. Tõenäoliselt süttis maja kulupõlengust. Kustutustöödeks kulus päästjatel neli ja pool tundi. Kulutulekahju süütas tõenäoliselt kellegi kuritahtlikust hooletusest visatud suitsukoni või tikk.

 

 

 

Samal teemal

Raplas hukkus raskes liiklusõnnetuses mootorrattur... Raplamaal Väljataguse külas juhtus laupäeva pärastlõunal raske liiklusõnnetus, kus hukkus mootorratta üle kontrolli kaotanud, kukkunud ja kraavi paisk...
Kehtnas kaotas liiklusõnnetuses elu kaks noort mee... Laupäeval kella 4.19 ajal sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Raplamaal Kehtna alevikus Viljandi maanteel, kus vastu puud oli sõitnud sõiduauto. E...
FOTOD: Inglistel süttis laudahoone (täiendatud 16.... Fotod: Siim Solman. Täna (26.05) hommikul kell 8:19 tuli päästjatele teade Inglistelt, Pae farmeri laudast, kus oli süttinud üks laudahoonetest.  T...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga