FOTOD, VIDEO: Kärus põles maani maha elumaja

Fotod: Siim Solman.

15. aprillil kell 17.11 teatati, et Türi vallas Kändliku külas põleb lahtise leegiga elumaja ja selle ümbruses kulu. Selgus, et maja seisis tühjalt ning inimesi seal sees ei elanud. Tõenäoliselt süttis maja kulupõlengust. Kustutustöödeks kulus päästjatel neli ja pool tundi. Kulutulekahju süütas tõenäoliselt kellegi kuritahtlikust hooletusest visatud suitsukoni või tikk.

 

 

 

Samal teemal

FOTOD: Angerja külas süttis taas puidutööstus Katri Reinsalu / fotod: Siim Solman. Täna (11.aprill) kell 15.13 sai häirekeskus teate, et põleb puidutööstus Angerja külas, Kohila vallas. Pää...
FOTOD: Päästjate kiire tegustemine hoidis hullema ... Siim Solman / fotod: Siim Solman. Täna (9. apr) kell 14.23 tuli tulekahju teade Kehtna vallast, Kalbu külast. Esialgse info kohaselt süttis seal as...
Politsei pööras tähelepanu turvavarustusele ja kõr... Katri Reinsalu / foto: Siim Solman. Eelmisel nädalal pöörasid politseipatrullid kogu Euroopas erilist tähelepanu turvavarustuse kasutamisele ja r...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga