FOTOD: Rapla kaotas lahingu, aga kindlasti mitte veel sõda

Siim Jõgis.

Alexela korvpalli meistriliiga veerandfinaalseeria avamängus jäi AVIS Utilitas Rapla hätta vastaste individuaalse meisterlikkusega ning kaotas Tallinna Kalev/TLÜ-le 69:73. Kõigest loetud päevad varem saadi samast võistkonnast kodusaalis jagu kolmekümne punktiga. Kolmapäeva, 18. aprilli õhtul peetud kohtumises olid aga jõuvahekorrad muutunud.
Play-off’i avamäng kulges algusest lõpuni võitluslikult. Esimese poolaja järel oli seis viigiline 41:41. Murrang toimus kolmandal veerandajal, kui Rapla meeskond jäi üheksa punktilisse kaotusseisu. Neljandal veerandajal suudeti seda küll vähendada hetkeks kahe punkti peale kuid mitte rohkem. Keerulisemaks muutis olukorra ka see, et viie veaga langes välja mängujuht Dominique Hawkins. Viimased minutid kujunesid ärevaks ning Raplal olid omad võimalused jõuda viigini või minna isegi juhtima. Kaotusseisust välja tulla siiski ei suudetud ning nii tuli vastu võtta nelja-punktiline kaotus.
Tallinna Kalev/TLÜ resultatiivseim mängija oli 26 punktiga Kayel Locke. Kiur Akenpärg lisas 14 punkti. Tema tabas ka 2,5 sekundit enne mängu lõppu kaks vabaviset, mis külalistele võidu kindlustasid. Rapla poolel oli 15 punktiga resultatiivseim meeskonna kapten Indrek Kajupank. Devonte Upson lisas 12 ja Dominique Hawkins 11 punkti.
Veerandfinaalseeria peetakse kolme võiduni. Seeria järgmine kohtumine toimub pühapäeval, 22. aprillil Kalevi spordihallis. Selle paari võitja läheb poolfinaalis vastamisi Tartu Ülikooliga.

Fotod SIIN.

Samal teemal

Avis Utilitas Rapla korvialuseid jõude tuli täiend... Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Avis Utilitas Rapla värskeim täiendus Hunter Mickelson saabus Eestisse Poola liigast. Möödunud hooajal tegi ta hä...
Esimest hooaega välisliigas, ent vastas ikkagi tu... Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Avis Utilitas Rapla uus ääremängija Ervins Jonats (27, 203 cm) jõudis Raplasse reede, 7. septembri hommikul. Rapl...
Avis Utilitas Rapla täiendas ridu kahe ameeriklase... Raplamaa Sõnumid. Nüüd, kui uue Eesti-Läti ühisliiga alguseni jääb pisut rohkem kui kaks nädalat, hakkab ilmet võtma ka Avis Utilitas Rapla koossei...