-1.2 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSIndrek Kajupank: poolfinaali pääs on miinimumeesmärk

Indrek Kajupank: poolfinaali pääs on miinimumeesmärk

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Avis Utilitas Raplal seisab täna õhtul ees senise hooaja tähtsaim mäng. Kolmas järjestikune kaotus Tallinna Kalev/TLÜ vastu tähendaks, et eelmise aasta kevadel hõbemedalid kaela saanud meeskond seekord poolfinaali ei pääse.

Selleks, et koht poolfinaalis ikkagi välja võidelda, tuleb Avis Utilitas Raplal kolm järgmist mängu Tallinna Kalev/TLÜ vastu võita. Vastasel juhul on selleks hooajaks kõik. Viimati kaotati pealinna klubile tulemusega 72:70 möödunud pühapäeval.

Küsimustele vastab meeskonna kapten Indrek Kajupank.

Kas võib öelda, et tänane vastasseis Tallinna Kalev/TLÜ-ga on senise hooaja kõige olulisem mäng?

Jah, kahtlemata. See on täiesti selge.

Kas kaotus oleks terve hooaja mõistes lati alt läbijooksmine?

Absoluutselt. Poolfinaali pääsemine on meie jaoks algusest peale olnud miinimumeesmärk. Tänase mängu kaotus oleks meile väga kõva pettumus.

Miks on kaks senist kaotust tulnud?

Konkreetset põhjust ma ei oskagi öelda. Oleme oma visketabavuses järele andnud. Ma ei taha öelda, et põhjus oleks närveerimine. Selle taha ei ole küll midagi jäänud. Nad on mänginud ebamugavat kaitset, millest me ei ole jagu saanud.

Mis saab tänases mängus võtmeks, et Tallinna Kalev/TLÜ murda?

Kodusaal ja agressiivsus. See on kolmas mäng lühikese aja jooksul. Nad on teinud kaks head mängu ja ma ei usu, et neil on palju juurde panna. Võib-olla on nad ka väsinud. Meil see-eest on küll, mida juurde panna.

Kui oluliseks kujuneb koduväljakueelis?

See on väga suur eelis. Kodus on meie enesekindlus suurem. Usun, et saali tuleb palju rahvast ja mõnus melu. Selg vastu seina tunne on ühendanud tervet Rapla kogukonda.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare