4.9 C
Rapla
Teisipäev, 16 apr. 2024
RSAivar Kuusmaa: Üritame esimeseks mänguks võimalikult värsked olla

Aivar Kuusmaa: Üritame esimeseks mänguks võimalikult värsked olla

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.
Alexela korvpalli meistriliigas algavad juba teisipäeval, 1. mail poolfinaalid. Enne seda toimus nelja tugevama seas mängivate tiimide peatreenerite pressikonverents, kus igaüks neist omapoolse ülevaate andis.
AVIS Utilitas Rapla peatreener Aivar Kuusmaa ütles, et poolfinaalseeriast Tartu Ülikooli vastu ei tule kindlasti lihtsat jalutuskäiku. “Peame arvestama, et Tallinna Kalev/TLÜ ja Tartu Ülikool mängivad erinevat kaitset. Eks me nuputa ja taastu ning üritame esimeseks mänguks võimalikult värsked olla,” sõnas peatreener.
Kuusmaa kiitis ka kodupubliku toetust. “Viimaste aastatega on selgunud, et vahet pole kus Rapla mängib, saal on ikka punane. Loodan, et Tartus on samamoodi ning võtame saali omale,” ütles ta.
Eesmärgina tõi Kuusmaa välja, et igat mängu minnakse mängima maksimaalselt ja sooviga võita. Tartu Ülikooli ja AVIS Utilitas Rapla vahelise poolfinaalseeria esimene kohtumine toimub kolmapäeva, 2. mai õhtul Tartus. Teises poolfinaalpaaris on vastamisi Pärnu Sadam ja BC Kalev/Cramo. Seeriad kestavad kolme võiduni.
Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare