FOTOD: Angerja külas süttis taas puidutööstus

0

Katri Reinsalu / fotod: Siim Solman.

Täna (11.aprill) kell 15.13 sai häirekeskus teate, et põleb puidutööstus Angerja külas, Kohila vallas. Päästjad reageerisid sündmusele kiiresti. Kohila päästeauto jõudis kohale kuue minutiga. Tegemist oli tööstushoonega, kus pakiti puitvilla. Tegemist on väga kergesti süttiva ja tuleohtliku materjaliga. See omakorda tähendas, et esimeste päästjate sündmuskohale jõudmisel põles hoone juba lausleegiga. Tuli levis väga kiiresti ning tulekahju oli ulatuslik. Tule levikule pandi piir 15.49. Õnneks suutsid päästjad takistada tulekahju levimist lähedal asuvasse laohoonesse, kus hoiti tööstusseadmeid. Hetkel (17.00) tegelevad Kohila päästjad järelkustutustöödega.

Tegemist on perefirmaga. Kolm pereliiget, kes parasjagu tööl olid said õnneks hoonest iseseisvalt välja. Esialgsetel andmetel süttis hoone elektrilühisest. Sündmusele reageerisid Kohila, Rapla, Keila, Assaku ja Nõmme komandod.

Sarnane väljakutse tehti ka tänavuse aasta veebruari alguses, mil puidutööstus põles samuti lahtise leegiga.