Kehtna KHK võitles korvpalli meistrivõistlustel end esikohale

0

Mariliis Vest / foto: erakogu.

Kolmapäeval, 28. märtsil toimusid Haapsalu kutsehariduskeskuses kutsekoolide noormeeste II liiga korvpallimeistrivõistlused.

Esikohale võitlesid end Kehtna kutsehariduskeskuse noormehed.
Võistlusel osales neli kutsekooli: Luua metsanduskool, Haapsalu kutsehariduskeskus, Viljandi kutseõppekeskus ja Kehtna kutsehariduskeskus. Tasavägiste mängude tulemusel saavutasid esikoha Kehtna õpilased, kellele järgnesid Luua ja Viljandi noored. Kehtna KHK õpetaja ning poiste juhendaja Reelika Laes ütles, et noormeeste trumbiks võistlusel oli tugev distsipliin kaitsemängul ja külma närvi säilitamine ka kaotusseisus. “Kõik panustasid sellega, milles nad tugevad on. Ja mis kõige tähtsam, pole oluline, mis eriala õpitakse, korvpalli saab ikka mängida. Võistkonnas olid esindatud kõik valdkonnad,” ütles ta.
Kehtna KHK-d esindasid informatsiooni- ja kommunikatsioonitehnoloogia erialal õppiv Egert Tutt, ehitusõpilased Mihkel Voronkov ja Karel Kreuz, koka eriala õpilane Kairo Kase, mootorsõidukitehnik Toomas Veskimäe ja liikurmasinatehnik Taavi Vihmann. Turniiri parimaks mängijaks valiti Kehtna kooli õpilane Karel Kreuz, kes kutsuti ühtlasi esindama Eesti koondist kutsekoolide XXVI Balti mängudele 26.-28. aprillil 2018 Pärnus. Õpilaste koondise panevad kokku peatreenerid.
Eesti Kutsekoolispordi Liidu MTÜ peasekretär Tiit Tammaru ütles, et korvpallis tekib koondis enamuses I liiga võistkondadest. Lisaks korvpallile ja võrkpallile pannakse Balti mängudele välja 3×3 tänavakorvpalli mees- ja naistöötajate koondised, lauatennise ja koolijuhtide võistkond.