Kesklinna bussipeatused jäid ootepaviljonidest ilma

2
dav

Siim Jõgis / foto: Ulvi Blande.

Seoses uue keskväljaku rajamisega viidi Raplas Kesklinna bussipeatustes olevad ootepaviljonid ära. Praegu ei ole seal reisijatele ka istekohti, kuid lähiajal paigaldatakse sinna ajutised pingid. Ajutist katusealust siiski ei tule. Rapla valla avalike suhete spetsialist Katrin Kruusimägi selgitas, et kui keskväljaku ehitus valmis saab, siis nihutatakse Kesklinna bussipeatused natuke teise kohta. Ehitustööde ajaks viiakse bussipeatused mujale ning bussid hakkavad sõitma ajutisel marsruudil. Kruusimägi ütles, et see muudatus ei juhtu siiski lähiajal ning vallavalitsus annab sellest aegsasti teada.

uuemad vanemad enim hinnatud
Cax
Member
Cax

Tõepoolest, pingid oleks võinud ära viia alles vahetult enne tööde algust, mitte sada aastat varem. Normaalse liikumisvõimega inimesed, eriti need, kes on autoga, ei kujuta ette, kui oluline on pink vaegliikujale või lihtsalt vanale inimesele. 3

Piia Sõber
Külaline
Piia Sõber

Miks need paviljonid siis nii vara ära viidi kui nad veel ette ei jää!!!!!Meil liigub bussidega palju vanu inimesi.Ilmad lähevad palavamaks või sajusemaks.Organiseerige kiiremas korras vähemalt pingid sinna tagasi.Ja teavitage uute bussijaamade ja bussi liikumise marssuuti varakult.Kõik ei ole arvuti inimesed ja paljudel lehed ei käi. 11 2