13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSKohila gümnaasiumi juurdeehitus sai hoo sisse

Kohila gümnaasiumi juurdeehitus sai hoo sisse

Helerin Väronen / foto: Siim Solman.

Kohila gümnaasiumi algklasside maja ja uue garderoobi ehitustööd on suure hooga alanud.

Vallavanem Heiki Hepner sõnas, et hetkel on seis selline, et vana osa on osaliselt lammutatud, ehitustööd on kulgenud enam-vähem plaanipäraselt ja mai keskpaigas loodetakse jõuda nurgakivi panekuni.
Ka Kohila gümnaasiumi direktor Neeme Lumi tõdes, et ehitus kulgeb plaanipäraselt. Praeguseks on tehtud raietööd, vajalikud lammutustööd ning nendega seoses side- ja elektrikaablite ümbertõstmine, välistrasside rajamine ning vundamendisüvendi väljakaevetööd.
Alustatud on ka tugevvoolu elektrikaablite paigaldamist ning sel nädalal alustatakse vundamendi rajamisega. Lumi sõnul valmistab kool hetkel aktiivselt ette mööblihanget.
Koolidirektor lisas, et igal nädalal toimuvad regulaarsed töökoosolekud, milles osalevad ehitaja, kooli pidaja ja kooli esindajad. Seni on koostöö ehitajatega sujunud positiivselt ja konstruktiivselt.
“Püüame igati üksteisega arvestada ja kummagi tööd võimalikult vähe häirida. Käesoleval õppeaastal saame kõiki olemasolevaid klassiruume kasutada. Keeruliseks läheb sügisel, kui peame loovutama ehitustsooni alla vähemalt 4 tänast klassiruumi. Arvestades juba hetke suurt ruumipuudust ning mõeldes sellele, et sügisel tuleb klassikomplekte juurde, on see kooli juhtkonnale tõsine väljakutse. Sellele probleemile otsime samuti täna parimat lahendust. Siiski oleme optimistlikud. Kogu koolipere on toetav ja mõistev, sest elame ju parema homse, kaasaegse õpikeskkonna ootuses.
On väga töine, kuid põnev aeg,” sõnas Lumi.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare