6.6 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSKohila naiskonnal seisavad ees otsustavad mängud

Kohila naiskonnal seisavad ees otsustavad mängud

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Kas pronksmedal või neljas koht, see selgub kas reede, 20. aprilli õhtul Kohilas või järgmisel päeval Tallinnas.
Naiste võrkpalli Eesti meistrivõistlustel on Kohila VK/E-Service naiskonnal sõltuvalt tulemustest ees kaks või kolm viimast mängu. Esimene neist toimub juba täna, 18. aprilli õhtul Kohila spordihoones. Praegu on seis Kohila VK/E-Service’i ja Tallinna Ülikooli vahelises seerias 1:1. Pronksmedalite teenimiseks tuleb võita kolm mängu.
Esimene vastasseis kahe naiskonna vahel toimus neljapäeval, 12. aprillil Tallinna Ülikooli spordisaalis. Esimesed kaks geimi võitis Kohila vastavalt 25:22 ja 25:19. Eduseisus oldi ka kolmandas geimis, kuid seisult 17:14 muutus mängupilt täielikult. Pealinna naiskond võitis selle 27:25 ning nende hea hoog jätkus ka neljandas geimis, mis võideti 25:19. Otsustav geim kujunes eriti tuliseks ning Kohila võitis selle 16:14. Selle võiduga mindi ka seeriat 1:0 juhtima.
Uuesti võtsid naiskonnad üksteiselt mõõtu laupäeval, 14. aprillil ning kohtumine toimus taaskord Tallinnas. Siis olid võõrustajad selgelt üle. Seda tunnistas ka Kohila naiskonna peatreener Peeter Vahtra, kes ütles, et vastased domineerisid ning olid paremad igas mänguelemendis. Tallinna Ülikooli võidunumbrid geimide kaupa olid 25:12, 25:20 ja 25:13.
Nüüd jätkub seeria Kohila spordihoones ning seda nii kolmapäeval kui ka reedel. Kui emb-kumb naiskondadest suudab mõlemad kohtumised võita, kuulub pronksmedal neile. Viigi korral toimub otsustav viies mäng laupäeval, 21. aprillil Tallinnas. Peeter Vahtra ütles, et naiskond loodab koduseinte toetusele. “Mängijad on motiveeritud. Lähme mängima eesmärgiga, et peale lõpuvilet oleks hea tunne, et oleme andnud endast kõik. Käes on hooaja lõpp. Säästa või hoida pole enam midagi,” sõnas peatreener.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare