14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSKohila VK/E-Service alustab täna poolfinaalseeriat

Kohila VK/E-Service alustab täna poolfinaalseeriat

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Kohila VK/E-Service alistas Eesti meistrivõistluste veerandfinaalseerias Võru naiskonna mängudega 2:1 ning murdis end poolfinaali. Täna õhtul tehakse kahe võiduni mängitava seeriaga algust ning taas kord on vastaseks Lõuna-Eesti naiskond, seekord heas hoos olev TÜ/Eeden.

Tartu naiskond võitis ka Eesti meistrivõistluste põhiturniiri, Kohila oli neljas. Kohila VK/E-Service’i peatreener Peeter Vahtra ütles, et Tartu on küll raske vastane, aga kaotama nende vastu ei minda. “Tuleb minna võitlema ja mängima ning pärast mängu õiged järeldused teha,” sõnas Vahtra. Seeria esimene kohtumine toimub täna, 4. aprillil Tartus. Korduskohtumine peetakse laupäeval, 7. aprillil Kohilas algusega kell 13. Kui kahe mängu järel on seeria 1:1 viigis, peetakse kolmas mäng 8. aprillil Tartus. “Selge on see, et Tartu on selles seerias favoriidiseisuses. See aga ei tähenda, et meie peaksime käed üles tõstma. Hooaeg on tõestanud, et pall on väga ümmargune,” sõnas Vahtra.
Teises poolfinaalpaaris lähevad omavahel vastamisi Tallinna Ülikool ja TTÜ/Tradehouse. Kui Kohila peaks poolfinaalis kaotama, jätkub nende hooaeg kolmanda-neljanda koha mängudes. Seal peetakse seeria kolme võiduni.
Neljapäeval, 5. aprillil saab Soomes alguse sealse naiste meistriliiga Mestaruusliiga finaalseeria, milles osaleb ka Kohila tüdruk Kertu Laak. Tema on käesoleva hooaja veetnud Salo Viesti ridades ning tõusnud üheks Soome liiga suurimaks skooritegijaks. Nüüd alustab tema naiskond finaalseeriat HPK vastu. Peeter Vahtra ütles, et jälgib Kertu käekäiku lähedalt. “Tal on sel hooajal olnud tohutu koormus. Huvitav on jälgida, kuidas neil finaalis läheb,” ütles Vahtra.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare