Kultuurilisa KUKITEMUKI: Tere tulemast mu värvilisse maailma

1

Stina Andok

Nii nagu kunst, kirjandus, teater, muusika ja kinolinal nähtu panevad meid oma pliiatseid teritama ja pooltoonide peale mõtlema, üritan ka mina selle uue Raplamaa Sõnumite kord kuus ilmuva lisalehe abil luua pinnast, kuhu laotada laiali seda kõike, mida jõuan kokku koguda, et ka teie saaksite osa sellest, mida pakutakse.
Iga kuu saab leht olema isemoodi. Eespool nimetatud kultuurivaldkonnad ei ole siin lehes kajastuvate teemade ammendav nimekiri ning iga kord ei pruugi kõiki teemasid ühes lehes puudutada. Sisuloomes jälgin seda, mis toimub minu ümber ja mis parasjagu tundub põletav või oluline. Lehe toimetaja ja peamine autor olen mina, kuid loodetavasti lisandub aja jooksul üha enam ka teisi, kes soovivad kaasa lüüa.
Artiklid saavad olema kogemuslikud, arvustuslikud, ülevaatlikud, informatiivsed, uudisloolikud, kuid lugeda saab intervjuusid ning lugusid suurtest isiksustest ja tegudest. Miks ma seda teen? Eks ikka selleks, et kõik see, mis puudutab, jõuaks võimalikult paljudeni ning et võimalikud paljud leiaksid midagi, mis neid puudutab.

uuemad vanemad enim hinnatud
Märt Kubo
Külaline
Märt Kubo

Väga tubli, Stina. Ootan põnevusega, kuhu kavala nimega vaheleht areneb. Märt K. 2