-0.1 C
Rapla
Teisipäev, 19 märts 2024
RSKultuurilisa KUKITEMUKI: Tere tulemast mu värvilisse maailma

Kultuurilisa KUKITEMUKI: Tere tulemast mu värvilisse maailma

Stina Andok

Nii nagu kunst, kirjandus, teater, muusika ja kinolinal nähtu panevad meid oma pliiatseid teritama ja pooltoonide peale mõtlema, üritan ka mina selle uue Raplamaa Sõnumite kord kuus ilmuva lisalehe abil luua pinnast, kuhu laotada laiali seda kõike, mida jõuan kokku koguda, et ka teie saaksite osa sellest, mida pakutakse.
Iga kuu saab leht olema isemoodi. Eespool nimetatud kultuurivaldkonnad ei ole siin lehes kajastuvate teemade ammendav nimekiri ning iga kord ei pruugi kõiki teemasid ühes lehes puudutada. Sisuloomes jälgin seda, mis toimub minu ümber ja mis parasjagu tundub põletav või oluline. Lehe toimetaja ja peamine autor olen mina, kuid loodetavasti lisandub aja jooksul üha enam ka teisi, kes soovivad kaasa lüüa.
Artiklid saavad olema kogemuslikud, arvustuslikud, ülevaatlikud, informatiivsed, uudisloolikud, kuid lugeda saab intervjuusid ning lugusid suurtest isiksustest ja tegudest. Miks ma seda teen? Eks ikka selleks, et kõik see, mis puudutab, jõuaks võimalikult paljudeni ning et võimalikud paljud leiaksid midagi, mis neid puudutab.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare