4.9 C
Rapla
Teisipäev, 16 apr. 2024
RSLauatennise seeriavõistlusel selgusid hooaja parimad

Lauatennise seeriavõistlusel selgusid hooaja parimad

Siim Jõgis

Laupäeval, 7. aprillil peeti Valtu spordimajas seitsmes ning ühtlasi hooaja viimane lauatennise seeriavõistluse etapp. Osalejaid oli kokku 54. Nii meeste kui ka naiste arvestuses läksid seekord esikohad Rapla maakonnast välja.
Meeste konkurentsis saavutas esikoha Taago Puntso (Tallinn), kellele järgnesid teisena Krister Erik Etulaid (Tallinn) ja kolmandana Aksel Laks (Märjamaa). Naiste arvestuses saavutas esikoha Ketrin Salumaa (Pärnu-Jaagupi). Teine oli Marika Kotka (Velise) ja kolmas Kristi Kruusimaa (Kohila).
Lõpliku paremusjärjestuse moodustamisel läks arvesse viie parema etapi tulemus. Hooaja 2017-18 kokkuvõttes sai meeste arvestuses esikoha Aksel Laks, kes kogus 303 punkti. Teine oli Imre Korsen (282) ja kolmas Kalju Kalda (272). Edasi tulid Almar Rahuoja (268) neljanda, Ants Hendrikson (264) viienda ja Allar Oviir (263) kuuendana. Naiste seas lõpetas hooaja esikohal Marika Kotka 216 punktiga. Talle järgnes Ene Laur (170) teise ja Krister Kruusimaa (145) kolmandana. Neljanda koha sai sel hooajal Iris Rajasaare (135), viienda Erika Šefer-Müller (117) ning kuuenda Malle Miilmann (99).
Traditsiooniline Ennu Soodla mälestusvõistlus lõpetab lauatennisehooaja ka sel aastal. Võistlus toimub laupäeval, 28. aprillil Alu spordihoones. Seal autasustatakse ka lauatennise seeriavõistluse parimaid.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare