Rapla kardirajal sõideti Eesti meistrivõistluste teine etapp

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Laupäeval, 12. mail toimus Rapla kardirajal Eesti meistrivõistluste teine etapp. Kvalifikatsioonid said alguse kell 10, eelsõidud 11.30 ning finaalsõidud kl 15.
Päeva kiireimas KZ2 klassis näitas parimaid aegu soomlane Henri Kokko (Hemet Racing). Tema võttiski KZ2 klassis esikoha. Kokko parimaks ajaks 1035 meetri pikkusel Rapla kardirajal märgiti protokolli 40.768. Suurimat konkurentsi suutsid soomlasele pakkuda Georg Kõss (TGT Racing), Karl Johan Rass (TARK Racing) ja Mattias Erik Rass (TARK Racing), samuti soomlanna Kaisa Eiristö (Hemet Racing). Pärast kahte etappi juhibki meistrivõistlusi Kokko, kellele järgnevad Georg Kõss, Karl Johann Rass, Kaisa Eiristö, Mattias Erik Rass ning kuuendana Kaspar Korjus (AIX Racing).
Rotax Senior klassis jätkus oodatult Ragnar Veeruse (TGT Racing) ülekaal, kes pärast kahe esimese etapi võitmist juhib ka Eesti meistrivõistlusi. Hooaja kolmas etapp peetakse 16. juunil Lange kardirajal.

Samal teemal

Rapla kardirajal peeti driftihooaja viimane etapp Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Eesti drifti liit tõmbas oma võistluskalendrile joone alla Rapla kardirajal. Hooaja viimane etapp toimus möödunud...
Tudengivormelid ja muud põnevat Rapla kardirajal Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Mõni nädal tagasi oli ETV saates “Ringvaade” lõik sellest, kuidas tudengivormeli tiim FS Team Tallinn käis Rapla kard...
Kärssav kumm ja rajud hobujõud Laupäeva imeline ilm ajas Rapla kardirajale kokku hulganisti motospordifänne. Toimusid Kamasa Tools Drifti superfinaalid, MV ja karikasarjade arvestus...