3.3 C
Rapla
Neljapäev, 25 apr. 2024
RSPronksiseeria naaseb Raplasse viigiseisul

Pronksiseeria naaseb Raplasse viigiseisul

Siim Jõgis
Alexela korvpalli meistriliiga pronksiseerias alistas Pärnu Sadam koduväljakul AVIS Utilitas Rapla tulemusega 73:67 (29:26). Kuna esimese kohtumise Sadolin spordihoones oli võitnud Rapla, siis tähendas Pärnu võit, et nüüd on pronksiseeria 1:1 viigis. Medalite võitmiseks on vaja teenida kolm võitu.
Terve kohtumine kulges korvidevaeselt. Esimese veerandaja järel oli seis kõigest 15:12 Rapla kasuks. Võtmemomendiks kujunes kolmas veerandaeg, kus Pärnu suutis oma eduseisu kasvatada. Rapla ähvardas viimaste sekunditeni järgi võtta, kuid see ei õnnestunud. Oma jälje jättis kohtumisele kindlasti ka see, et Nolan Cressler pidas suurema osa mänguajast vastu nelja isikliku veaga. Vigastuse tõttu ei teinud kaasa Dominique Hawkins.
Pärnu Sadama resultatiivseimad mängijad olid Siim-Markus Post ja Mihkel Kirves, kes mõlemad viskasid 15 punkti. Saimon Sutt lisas 12 punkti. AVIS Utilitas Rapla poolelt viskas Devonte Upson 16 ja Gert Dorbek 15 punkti. Nolan Cressler viskas küll kümme punkti kuid tegi samas ka kuus pallikaotust.
Seeria kolmas kohtumine toimub laupäeval, 19. mail Sadolin spordihoones. Pall pannakse mängu kell 19:10.