-3.4 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
ArtikkelLaime Pilniga ootab Kaparocki publikuga kohtumist

Laime Pilniga ootab Kaparocki publikuga kohtumist

Helerin Väronen / Foto: promofoto.

Tänavusel Kaparockil saab taas kuulda üht välismaist bändi ja seekordsed külalised saabuvad Lätist.

Laime Pilniga alustas tegutsemist aastal 2006. Nüüd aprillis andsid nad välja oma kolmanda stuudioalbumi.
Nad on võitnud kaks Baltimaade suurimat bändivõistlust (Coca-cola Soundwave ja Rock Legion) ja esinenud koos suurte muusikutega Coke Live Music Festivalil, mis on üks Poola suurimaid muusikafestivale.
Mida endast aga kujutab Laime Pilniga muusika, mida neilt Kaparockil oodata on ja mida nad ise ootavad? Küsimustele vastas bändi laulja Ervins Ramis. Bändi kuuluvad veel kitarrist Marcis Vasilevskis, basskitarrist Janis Olekss ja trummar Elvijs Mamedovs.

Missugust muusikat te teete?
Me mängime kaasaegset ja stiilset rockmuusikat.

Mida teie bändi nimi tähendab?
“Laime Pilniga” on läti ütlus, mis tähendab “absoluutne emotsionaalse õnnelikkuse seisund”.

Mida teil on pakkuda Kaparocki muusikafestivali publikule?
Meil on päris lahe bänd. Me mängime väga energilist ja emotsionaalselt laetud ilusat rockmuusikat, nii et ainus asi, mida teha, on kohale tulla ja meid kuulata!

Mida te ise Kaparocki festivalist ootate?
See on meil esimene kord Kaparockil esineda ja esimene kord on alati eriline. Nii et me ootame väga kohtumist toredate inimestega, kes armastavad head muusikat.
Teil ilmus hiljuti uus album. Kuidas fännid selle vastu on võtnud?
Jah, meil on uus album, mille nimi on “Synergy and Waterlilies” („Sünergia ja vesiroosid“). Me tähistasime selle väljaandmist kolme väljamüüdud kontserdiga väga inspireerivates ja erilistes kohtades. Meil on parimad fännid, keda üks bänd omale soovida saab, ja me oleme neile väga tänulikud.

Kus Eesti fännid teid veel kuulata saavad või osta teie muusikat?
Me külastame Eestit uuesti sügisel, kuid seniajani on Laime Pilniga muusika kättesaadav kõikidelt suurematelt muusika voogedastuse platvormidelt (Spotify, Deezer, Apple Music).

Digitaalseks allalaadimiseks: https://laimepilniga.bandcamp.com ja CD-de digipacki ostuks: https://laimepilniga.bigcartel.com/

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare