FOTOD: Sündmusterohke nädalavahetus motoringrajal

0

Ülari Luisk / foto: Tauri Mitt, galerii fotod: Siim Solman.

Möödunud nädalavahetusel, 19. mail toimus Pärnus auto24ringil Eesti, Läti, Leedu ja Soome motoringraja esimene etapp, kus kiiremais Superbike klassis tegi tubli etteaste Keavast pärit Sander Luisk.

Noormees võtab tegusa nädalavahetuse kokku sõnadega: “Raske nädalavahetus, kus pidin võitlema tehniliste probleemidega ja mis seadis mind kohe kehvemasse seisu, kus oli tsikliga raskem sõita. Kuid sellegipoolest sain startida esireast ja lõpetada esimese sõidu neljanda kohaga. Kahjuks teises sõidus kukkusin sama tehnilise probleemi tõttu, mis meid kimbutas terve nädalavahetuse. Kui arvestada aega ja tempot, mis suutsin sõita hooaja algul vigase tehnikaga, olen igati rahul. Muidugi kahju, et viimases sõidus selline apsakas juhtus. Tänan kõiki toetajaid, kes aitavad edasi pürgida ja olen tuleviku suhtes positiivselt meelestatud.”
Sandril on sel hooajal ees kokku kuus etappi, neist kaks Soomes, sh on ülemaailmne kuulus IRRC sari, kus Sander proovib kanda kinnitada ja näidata, mis mehed Eestist tulevad. Järgmine Eesti, Läti, Leedu ja Soome motoringraja etapp leiab aset taas Pärnus 30. juunil ja 1. juulil. See toimub Suure võidusõidu raames, kus vaatamist jagub paljudele huvilistele.

« 1 kohta 2 »