Purila pelletitehases süttis kuivatusliin

2

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Päästeamet sai neljapäeva, 24. mai ennelõunal teate, et Rapla vallas Purila külas asuvas Warmeston OÜ pelletitehases süttis elevaator. Vastav teade jõudis Päästeametisse kell 11:21. “Kohale jõudes oli näha, et põleb pelletitehase elevaator. Õnnetuses kannatada saanuid ei ole ja tulekahju lokaliseeriti kell 11:57,” selgitas Lääne päästekeskuse kommunikatsioonijuht Kristi Kais.
Purila pelletitehase juht Argo Tõnuri ütles, et põlema läks kuivatusliin. Tehase regulaarset tööd häirib see õnnetus nii palju, et kustutustööde ajaks tuli tehas kinni panna. Pikemaid kommentaare soostus Tõnuri jagama hiljem, kui on täpselt selge, kuidas tulekahju alguse sai. Lisaks Päästeameti masinatele oli sündmuskohal näha ka kiirabi ning politsei- ja piirivalveameti masinaid.

uuemad vanemad enim hinnatud
Vadim
Külaline
Vadim

Mis kuradi karma? Said sealt kinga? 5 3

Mallukas
Külaline
Mallukas

KARMA! 5 14