-1.2 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSRapla jäi poolfinaalides Tartu vastu võiduta

Rapla jäi poolfinaalides Tartu vastu võiduta

Siim Jõgis

AVIS Utilitas Rapla kaotas Alexela meistriliiga poolfinaalseerias Tartu Ülikooli vastu ka kolmanda kohtumise. See tähendab, et Rapla meeskonnal tänavu finaalseeriasse asja pole ning heidelda tuleb kolmanda koha nimel. Poolfinaalseeria viimase mängu võitis Tartu tulemusega 75:64. Kohtumine oli võitluslik ja võitja otsustati alles viimasel veerandajal. Esimene poolaeg kujunes korvidevaeseks ning lõppes viigiliselt 28:28.

Kolmandal veerandajaga suutsid tartlased sisse teha viie punktilise edu ning kasvatasid selle mängu lõpuks üheksa punkti peale. Kindlasti ei saa öelda, et Rapla mängijad oleksid mängu lõpus alla andnud. Viimasel minutilisel mõttepausil umbes minut aega enne kohtumise lõppu andis Aivar Kuusmaa ülesande Dominique Hawkinsile visata kolmene. Kahjuks tema vise ei tabanud ning sellega oli kohtumise saatus otsustatud.

Kohtumise resultatiivseim mängija oli Steven Cook, kes tõi Tartu Ülikooli kontosse 16 punkti ning võttis 12 lauapalli. Janar Talts lisas 14 ja Vytenis Cizauskas 13 punkti. Rapla resultatiivseim oli Dominique Hawkins 14 punktiga. Domagoj Bubalo ja Nolan Cressler viskasid mõlemad 12 punkti.

Nüüd hakkab AVIS Utilitas Rapla heitlema pronksmedali nimel. Vastaseks on teise poolfinaali kaotanud Pärnu Sadam. Esimene mäng toimub esmaspäeval, 14. mail Sadolin spordihoones ning seeria kestab kahe võiduni. Eesti meistrit hakkavad selgitama BC Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool ning nende seeria kestab nelja võiduni.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare