11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSRaplamaa jalgpallikoondis võtab mõõtu Viljandimaalt

Raplamaa jalgpallikoondis võtab mõõtu Viljandimaalt

Raplamaa Sõnumid.

Eesti Jalgpalli Liit korraldab koostöös maakondlike spordiliitude ja kohalike eestvedajatega seitsmendat aastat Eesti maavõistlusi, kus kaheksas kohtumises lähevad vastamisi viieteist maakonna ja Tallinna linna koondised. Mängud toimuvad pühapäeval, 3. juunil. Raplamaa vastane on Viljandimaa.

Turniirisüsteem näeb ette, et kõik koondised mängivad omavahel läbi kahel korral (kodus ja võõrsil). 2012. aastal alguse saanud turniir kestab 30 aastat. Viigilise tulemuse korral selgitatakse küll võitja penaltiseeriaga, kuid protokolli kantakse viigiline tulemus ja tabelisse läheb üks punkt.
Hetkeseisuga juhib Harjumaa, kes on suutnud kuuest kohtumisest võtta viis võitu ja on kogunud 16 punkti. Teisel kohal paikneb 13 punktiga Valgamaa. Sama palju on punkte koos ka Võrumaal, kes hoiab kolmandat kohta. Raplamaa asub seitsme punktiga 11. kohal. Senise kuue mänguga on kogutud kaks võitu, üks viik ja kolm kaotust. Raplamaa eest on seni löönud väravaid kümme mängijat: Rauno Tutk ja Janar Soomre kaks ning Taavi Laurits, Karl Ivar Maar, Karl Tamme, Alo Bärengrub, Kaarel Saaremets ja Kristjan Nõulik ühe.
Viljandimaa ja Raplamaa mäng toimub pühapäeval, 3. juunil Viljandi linnastaadionil. Raplamaa koosseisu kuuluvad sel aastal Taavi Laurits, Ivo Henri Pikkor, Reigo Sten Pikkor, Märten Pajunurm, Tanel Oeselg, Rauno Tutk, Kaarel Saaremets, Märt Meresmaa, Teet Kallaste, Siim-Sten Palm, Alo Bärengrub, Ken Maalinn, Sten Kennert Maalinn, Martin Tilk, Priit Põldmaa, Raimond Stepanjuga, Ahto Liivamäe, Mert Olesk, Tarvi Tüvist, Erlend Pettai, Kalev Kungla ja Roland Kulli. Koondise peatreener on Alo Bärengrub.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare