-3.4 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
ArtikkelAinus heategevuslik kohvik melumessil

Ainus heategevuslik kohvik melumessil

Lea Edminster, Jane Schelejev / foto: erakogu.

Ühepäevakohvikud Rapla Melul on igal aastal väga oodatud ning oma põnevate menüüde ja tegevustega taas ja taas üllatamas ning vahvaid elamusi pakkumas.

Juba kolmandat aastat osales ka ainus heategevuslik Õueaiaääre-kohvik lastepargi nurgal Rapla Vabakoguduse õuel, mis köitis pilku oma kauni kujunduse, Vanaemade maiustuste lahvka, tegusate grillmeistrite, ATH-nurga ja värvikalt mängulise lastealaga, taustaks ehedad muusikalood muhedatelt muusikutelt.
Laval olid Kehtna noortebänd Käkitegu, meeste kitarritrio Filler ja stiilselt moodsad akordionilood Tarmo Maistelt. Siia võis ennast unustada ja need, kes varasematel aastatel siia sattunud, olid kindlalt kohal ka sel korral: „Siin lihtsalt maitses nii hästi ja olemine oli mõnus! Ei hakanud mujale minemagi.“ Ja tõesti – kõik lauad olid pidevalt täidetud, siiski leidsid kõik tulijad endale koha.
Ka Piilupardi Mängutoa lasteala oli vägagi menukas, sest taaskohtumisvõimalust on oodatud juba kaua – on ju mängutuba olnud aasta aega ümberehituse tõttu suletud ning uute ruumide avamist ootavad pikisilmi nii lapsed kui ka vanemad. Loodetavasti kohtume uutes ruumides juba sel sügisel, sest peagi pärast kohvikupäeva võis Rapla Vabakoguduse Facebook’i lehelt lugeda järgmist postitust: „Head sõbrad ja kaasteelised! Taaskord on põhjust olla tänulik. Tänulik selle eest, et meil siin Raplas on nii toredad ettevõtmised ja kogukond, kes kaasa tuleb. Aitäh kõigile, kes panustasid, aitasid, toetasid, sh Sirley Küpsetuskoda, kes tegi meile imehead sushit, Pihlakobar OÜ, kes pakkus meile oma Mesiingveri jooki, Piilupardi Mängutuba, kokk Villem Kaarik ja Raplamaa ATH tugigrupi toimekas meeskond ning loomulikud andekad muusikud lähemalt ja kaugemalt! Aitäh ka suurepärastele klientidele, keda oli ainult rõõm teenindada!
Teie kõigiga koos kogusime me kohvikutuluks 1235 eurot, millest 985 eurot läheb Rapla Perekeskuse sisetööde lõpetamiseks ja 250 eurot Raplamaa ATH (aktiivsus- ja tähelepanuhäire) tugigrupi töö toetuseks.
Aitäh teile ja aitäh Loojale!
Olge väga hoitud!“

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare