Enim medaliga lõpetajaid on tänavu Märjamaa gümnaasiumis

Siim Jõgis / illustreeriv foto: Siim Solman.

Rapla maakonna nelja gümnaasiumi peale kokku on käesoleval aastal medaliga lõpetajaid kuus. Kuld- ja hõbemedalid jagunesid seekord täpselt pooleks ning mõlemat oli kolm.
Kõige rohkem ehk kolm medalit noppisid Märjamaa gümnaasiumi õpilased. Kuldmedaliga lõpetas seal Kädi-Riin Vendel. Hõbemedali teenisid Kristin Unga ja Kaarel Kõuts. Enim kuldmedaliga lõpetajaid oli Rapla ühisgümnaasiumis, kus teenisid kirkaima medali Markus Bachmann ja Patrik Sebastian Unt. Kohila gümnaasiumis lõpetas hõbemedaliga Hannele Pruunlep. Rapla Vesiroosi gümnaasiumis sel aastal medaliga lõpetajaid ei olnud.

Samal teemal

Kõige enam medaliga lõpetajaid on Kohila gümnaasiu... Kätte on jõudnud see aeg, kui koolid hakkavad lõpuaktuseid pidama. Direktori sooja käepigistuse saatel antakse noortele lõputunnistus ning iseseisev e...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga