11.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSMärjamaa Konsumi ehitus algab

Märjamaa Konsumi ehitus algab

Stina Andok / illustreerival fotol: Kadaka Konsum.

Märjamaale Konsumi kaupluse rajamisest hakati rääkima juba kaks aastat tagasi, aga nüüd on selge, et Konsumi ehitusega alustatakse juba sel suvel.


Rapla Tarbijate Ühistu tegevjuht Väino Sassi kinnitas juba 2016. aasta oktoobrikuus Raplamaa Sõnumitele, et Märjamaal Pärnu maantee ääres asuv kinnistu on ostetud ning sinna plaanitakse rajada pood. Poe ehitamise plaanidega edasi liikumiseks tuli enne maha lammutada kinnistul paiknenud elumaja. Lammutamisega saadi kiirelt ühele poole, aga edasine on kulgenud suhteliselt aeglases tempos.
Sassi kinnitas, et ehitusluba on nüüd käes ja suvel tehakse ka töödega algust. Sassi on optimistlik ning ütleb: „Unistame, et kõhud täis ja jõuluks koju.” Seega võib loota, et tänavu jõulude eel saab uues poes juba esimesed ostud teha.
Tegevjuhi sõnul on Märjamaale planeeritud üsna sarnane Konsum, nagu on praegu Raplas raudteejaama lähedal. Nimelt tuleb Märjamaale loodav Konsum ka koos ehituskeskusega. Samuti on planeeritud hoones ruumid ühele väikesele söögikohale, apteegile ja lillepoele.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare