-3.4 C
Rapla
Laupäev, 20 apr. 2024
RSRapla ja Tallinna vahel jäi üks bussireis vähemaks

Rapla ja Tallinna vahel jäi üks bussireis vähemaks

Siim Jõgis.

Rapla ja Tallinna vahelisel bussiliinil muutus sõidugraafik, mis tähendab, et varasema viie korra asemel saab nüüd sõita Rapla bussijaamast Tallinnasse neli korda. Täpselt sama kehtib ka Tallinnast Rapla suunal väljuvate busside kohta.

Sõiduplaan liinil 872 Rapla – Kohila – Tallinn muutus alates 18. juunist. Uue plaani kohaselt ei ole enam käigus väljumised Tallinnast Rap­lasse kell 12.15 ja Raplast Tallinnasse kell 14. Küll aga on endiselt käigus väljumised Rapla bussijaamast kell 6.30 (Mahlamäelt kell 6.28) ja kell 10 ning Tallinnast kell 8.30 ja 16.30. Liini 872 Rapla – Kohila – Tallinn teenindab MK Autobuss AS.
Ettevõtte esindaja Tair Teder selgitas kahe väljumise ärajätmist majanduslike kaalutlustega. “Tegemist on kommertsliiniga, mille tasuvus sõltub ainult piletimüügist tekkivast tulust. Kuna suletud väljumiste piletitulu ei olnud enam piisav kulude katmiseks, olime sunnitud majanduslikel kaalutlustel need sulgema. Jälgime teiste liinide tasuvust edasi ning reageerime vastavalt. Samuti jälgime hoolega, milliseks kujuneb lõpuks 1. juulist kehtima hakkav uus ühistranspordikorraldus,” rääkis Teder.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare