6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSRapla postkontor kolis ajutiselt Valgre tuppa

Rapla postkontor kolis ajutiselt Valgre tuppa

Katri Reinsalu.

30. mail avas Rapla postkontor oma uksed ajutisel pinnal. Õiget ust ei pea aga otsima harjumuspärasest kuigi kaugelt, sest postiteenuseid saab tarbida kultuurikeskuse Valgre toas.
Seega pääseb postkontorisse Rütmani galerii uksest. Kuna Galerii kohvik sulges 1. juunist uksed, on ruumid hetkel tühjad. Kõik need ümberkorraldused on seotud kultuurikeskuse remondiga.


Plaanide kohaselt kestavad tööd postkontori endistes ruumides kaks kuud ning augustis avaneb Omnival võimalus oma pinnale tagasi kolida.
Kultuurikeskuse juhataja Age Rebel ütles, et kolimine kulges ilma probleemideta. Eesmärk oli pinnad ühe päevaga vabastada ja see ka saavutati. Suvisel ajal on tavapäraselt ka veidi vähem kliente ja seetõttu loodetakse ajutisel pinnal mugavalt hakkama saada.
Valgre toas on postkontoril varasemast mõnevõrra vähem ruumi kasutada. Nii Valgre toas kui ka senises müügisaalis on pinda veidi üle 40 ruutmeetri. Lisaks müügisaalile olid postkontoril aga pakkide hoiustamiseks kasutada abiruumid, mille võrra on praegused olud kitsamad. Sellest hoolimata on postkontori töötajad Rebeli teadmist mööda uute oludega harjunud ja kõiki seniseid teenuseid pakutakse edasi.
Ehitaja on nädala jooksul postkontori ruumide remontimisega aktiivselt peale hakanud. Tööd on graafikus ning kulgevad plaanipäraselt. Augustis ootavad töötajaid juba märksa paremad tingimused kasvõi juba uue ventilatsiooni näol. Rebel ütles, et ruumid on pikki aastaid samas seisukorras olnud ning remondi tulemusel saadakse kahtlemata palju tänapäevasem töökeskkond.
Päris samal kujul endistele pindadele postkontor tagasi ei koli. Rebel selgitas, et siiani pakkide ladustamiseks kasutatud abiruume läheb edaspidi vaja uue kohviku jaoks. Postkontor on valmis jätkama väiksema pinna peal. Selle tarbeks jagatakse kaheks postkontori avar eesruum, kus seni asusid kirjakastid. Osa sellest muudetakse pakkide ladustamise abiruumiks. Rebel ütles, et klientide jaoks sisuliselt midagi ei muutu. Postkontori sissepääs ja teenindussaal jäävad sama koha peale, väiksemaks jääb vaid koridor.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare