6.6 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSRaplamaa JK teenis hooaja teise võidu

Raplamaa JK teenis hooaja teise võidu

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Raplamaa JK uus peatreener Roland Kulli jõudis ametis olla vaevalt nädal aega, kui võistkond võttis tema käe all juba esimese võidu.
Eesti meistrivõistluste teise liiga lõuna/lääne piirkonna 12. voorus läks Raplamaa JK võõrsil vastamisi Viljandi JK Tuleviku duubelmeeskonnaga. Suureskoorilises mängus võeti 5:4 võit. Sealjuures lõi Raplamaa JK mängija Ravel Toome kolm väravat. See võit oli oluline rohkem kui ühel põhjusel. Esiteks sai värske peatreener alustada võidukalt ning teiseks tõstsid teenitud kolm punkti Raplamaa JK viimaselt kohalt kõrgemale.
Kulli ütles, et mängupilt vastas tema ootustele. “Suutsime nüüd väravaid lüüa, millega meil enne raskusi oli. Vaeva peame veel nägema kaitsetööga, sest lasime ka endale palju lüüa,” rääkis Kulli.
Kui kohtumist oli mängitud viiskümmend minutit, oli Raplamaa JK eduseis 5:1. Võit tundus olevat kindel, kuid vastased ei andnud alla ning püüdsid kaotusseisu vähendada. Nende pingutused kandsidki vilja ning mängu lõpus suudeti kahekümne minutiga lüüa kolm väravat. Kulli rääkis, et sel hetkel tuli küll hirm, et võib-olla antakse ka eduseis käest. Õnneks sedasi siiski ei läinud ning lõpuvile kõlades sai Raplamaa JK magusa võidu. See oli käimasoleval hooajal alles teine võit Raplamaale. Lisaks Ravel Toome kolmele tabamusele tegid külaliste poolelt veel skoori Kalev Kungla ja Madis Nurmik.
Pikaks puhkuseks Raplamaa jalgpalluritel aega ei ole. Juba neljapäeval, 14. juunil alustatakse mänge Eesti karikavõistlustel. Esimeses ringis minnakse võõrsil vastamisi kolmanda liiga meeskonna Rumori Calcioga. Roland Kulli ütles, et kaotama kindlasti ei minda ja platsile astutakse ikkagi võidumõtetega. Kohtumine toimub küll kunstmuru peal, aga Kulli ütles, et see ei tohiks probleemiks osutuda, sest see ei ole mängijatele uus kogemus.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare