-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSTammemäe laululava renoveerimise hange nurjus

Tammemäe laululava renoveerimise hange nurjus

Katri Reinsalu / foto: Siim Solman.

Rapla vald kuulutas välja hanke alustamaks Tammemäe laululava renoveerimistöödega, pakkumuste tähtaeg oli 18. juuni. Paraku ei andnud hange ootuspäraseid tulemusi.

Hanketulemusi arutati esmaspäevasel vallavalitsuse istungil. „Vallavalitsus otsustas eilsel istungil lõpetada hankemenetluse, kuna esitatud pakkumus ületas hankelepingu eeldatavat maksumust ja eelarves selleks planeeritud vahendeid,” selgitas teisipäeval, 26. juunil valla avalike suhete spetsialist Katrin Kruusimägi.
I etapi ehitustööde hange veel laululava ennast otseselt ei puuduta. See hõlmab katendite, haljastuse, lauluväljaku pinkide, graafilise seina, välisvalgustuse ning vee- ja kanalisatsioonitorustike projekteerimist. Optimistliku plaani kohaselt loodeti objekt juba 23. juulil ehitajale üle anda.
Järgmise sammuna korraldatakse uus hange. Vallavalitsus valmistab selleks vajalikud dokumendid ette järgmiseks istungiks. Kruusimägi selgitas, et hanke mahtu vähendatakse osas, mis ei halvenda objekti kvaliteeti. Näiteks asendatakse planeeritud lillepeenrad haljastusega.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare