Jalgpalli MM-i ennustusmäng on jõudnud lõpusirgele

0

Siim Jõgis.

Jalgpalli maailmameistrivõistlustel on lõppenud nii alagrupiturniir kui ka kaheksandikfinaalid ning koos sellega jõudis lõpusirgele ka Raplamaa Sõnumite ennustusmäng.
Palusime oma lugejatel ennustada alagrupimängude tulemusi, maailmameistrit ning suurimat väravakütti. Osalejaid oli kokku 112. Suur tänu kõigile, kes võtsid vaevaks oma ennustused kirja panna ja meile saata.
Järgnevalt on välja toodud kõik ennustajad, kes kogusid alagrupiturniiri lõpuks vähemalt 19 punkti. Et põnevust lisada, tõime välja ka üheteistkümne edukama ennustaja pakkumised maailmameistri ja suurima väravaküti osas. Praegu on esikohal Indrek Luts, kes kogus alagrupimängudega 26 punkti. Ennustusmängu võitja ei ole siiski veel selge. Kõik sõltub sellest, kes tõstab 15. juulil pea kohale võidukarika ning kes eesolevate mängudega enim võrku sahistab. Raplamaa Sõnumite ennustusmängu võitja selgub hiljemalt 15. juuli õhtuks.

26 – Indrek Luts
25 – Tenver Ilistom, Kaire Keelmann
23 – Tauri Taal, Piret Paas
22 – Aivo Ait, Madis Teinemaa, Tener Ilistom, Kaili Alliksaar-Pikinen, Kaido Keelmann, Erika Kattai
21 – Henry Kaldas, Viljo Kull, Margus Maltsar, Hannagreth Urke
20 – Terje Saar, Eve Lindre, Karla Keelmann, Mati Jõgis, Are Vest
19 – Aare Lepiksaar, Kristian Kaasiku, Peeter Ilistom, Karl-Erik Sulend, Rivo Vaherna,
Indrek Pärnsalu, Günther Erik Nisu, Karl Erik Strandberg