6.6 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSMaraton-vibuvõistlus Järvakandis

Maraton-vibuvõistlus Järvakandis

Anneli Preimann / foto: erakogu

Laupäeval, 14. juulil toimus Järvakandis vibuvõistlus Visa Hing. Võistluspäev oli tavapärasest poole pikem, 144 noole asemel tuli parimate ja visamate selgitamiseks lasta 288 noolt.
Võistlejaid oli üle neljakümne, nende seas ka põhjanaabrid soomlased. Täiskasvanute klassi parimad võitsid rändauhinna “Raudmees”. Naistest võitis Järvakandi VK Ilves laskur Bessi Kasak, kes oli ka eelmise aasta sportvibu naiste parim, ja kolmanda koha saavutas JVK Ilves laskur Anneli Preimann.
Sportvibu juunioride neidude klassis oli esimene Triinu Lilienthal ja noormeestest Karl Kivilo Ilvesest. Sportvibu kadettide klassis saavutas noorte klassi laskur Tessa Cathlen Tammik neljanda koha. Sportvibu noorte tüdrukute klassis võitis Mirtel Pops kuldmedali ning alles tidettide klassi kuuluv Gita Staub teise koha. Sportvibu tidettide klassis oli võidukaim Marko Rutšs, teine Erki Ütsmüts ja kolmas Nora Haas. Sportvibu meeste klassis saavutas Taavi Ennemuist kümne laskuri hulgas viienda koha.
Ilvese juunioride klassi koondislased Karl Kivilo ja Triinu Lilienthal võistlevad 30.07-4.08 Euroopa GP-etapil Bulgaarias Sofias.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare