-0.6 C
Rapla
Teisipäev, 19 märts 2024
RSOmniva sulgeb 22. juulist Kehtna postipunkti (tuleb pakiautomaat)

Omniva sulgeb 22. juulist Kehtna postipunkti (tuleb pakiautomaat)

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Alates pühapäevast, 22. juulist ei osuta Kehtna A ja O kauplus enam postiteenust. Siiamaani on seal toiminud Omniva postipunkt.

Omniva kommunikatsioonijuht Kaja Sepp selgitas, et postipunkt sulgetakse seetõttu, et koostööpartner soovis koostöölepingu lõpetada. Koostööpartner on Kehtna A ja O kauplus, mis kuulub Rapla Tarbijate Ühistule.

Ühistu esindaja Väino Sassi selgitas, et postipunkt otsustati sulgeda, sest töökoormus läks poemüüjate jaoks liiga suureks ning Omniva ei olnud nõus seda kinni maksma. “Meil tekkis pakkide uputus,” selgitas Sassi. Ta lisas, et teoreetiliselt oleks Rapla Tarbijate Ühistu olnud nõus isegi ühe inimese juurde võtma, kui Omniva oleks olnud nõus tema tööd rohkem tasustama. Sassi ütles ka seda, et ta pakkus Omnivale välja lahenduse paigaldada poe juurde pakiautomaat.

Kaja Sepp Omnivast ütles, et tegelikult see ongi plaani võetud. “Teisel poolaastal paigaldame Kehtnasse pakiautomaadi. Kuna see on postkontorite ja postipunktide kõige enam kasutatav teenus, lahendab pakiautomaat suure osa inimeste vajadused. Üle 80 protsendi klientidest eelistab pakkide saamiseks ja saatmiseks automaati ja enamasti on ka nii, et kui kuhugi pakiautomaat saab paigaldatud, kasvab seal piirkonnas pakkide tellimine ja saatmine,” rääkis Sepp.

Postiteenuseid osutab praegu piirkonna elanikele Rapla postkontor ning kõikidel ettevõtetel ja inimestel on võimalik kasutada teenust kirjakandja vahendusel, tellides teenuse osutamiseks kirjakandja tasuta koju või kontorisse.

2 KOMMENTAARID

Subscribe
Notify of
2 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare