RÜGi staadionil läks lahti üheksas Jalkafest

Siim Jõgis / foto: Ulvi Blande.
Reede, 3. augusti pärastlõunal pandi pall mängu järjekorras juba üheksandal Jalkafestil. Tegemist on Raplamaa JK poolt korraldatava jalgpalliturniiriga, kus osalevad noored poisid ja tüdrukud vanuses U8 kuni U13. Mängud toimuvad reedest laupäevani Rapla Ühisgümnaasiumi staadionil. Esimeses järjekorras asusid reede pärastlõunal parimat selgitama U11 vanuses poisid. Lisaks Raplamaa JK võistkondadele võtavad Jalkafestist osa näiteks Tartu JK Tammeka, FC Elva, Pärnu JK Poseidoni, Kohila Püsivuse, Keila JK ja Saku Sportingu noortevõistkonnad. Kokku toob Jalkafest nädalavahetuse jooksul Raplasse üle saja noore jalgpalluri. Kui varasematel aastatel on turniirile andnud rahvusvahelise mõõtme Läti ja Ukraina võistkonnad, siis seekord ühtegi välismaa esindust kohal ei ole.
Vastavalt IX Raplamaa Jalkafesti Facebook’i lehele näeb programm välja selline:
3. august 15.00 U11 – poisid 2008.a.
4. august 12.00 U12 – poisid 2007.a.
                  12.00 U13 – poisid 2006.a.
5. august 11.00 U10 – poisid 2009.a.
                 11.00 U9 – poisid 2010.a.
                 13.00 U8 – lapsed 2011.a.
                 13.00 T-U11 – tüdrukud 2008.a.

Samal teemal

FOTOD: 1200 noort jalgpallurit – nii palju pole Ra... Siim Jõgis / fotod: Siim Solman. Laste jalgpallis tuleb sagedamini ette mängusituatsioone, mida täiskasvanute jalgpallis harva kohtab. Selles võis mö...
Jalkafesti esimesed võitjad selgunud Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Juba teist päeva kestab Rapla ühisgümnaasiumi staadionil täie hooga Raplamaa Jalkafest. Kolmapäeval, 2. augustil selg...
Jalkafest lööb osalejate arvu rekordi Siim Jõgis / foto: Siim Solman Sel suvel toimub Raplamaa Jalkafest kaheksandat korda. Aastatega on turniirist kujunenud kindlasti nii Raplamaa jalgp...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga