14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSKaerepere saab maanteeni ulatuva kergliiklustee

Kaerepere saab maanteeni ulatuva kergliiklustee

Siim Jõgis / foto: Ulvi Blande.

Rapla – Türi maanteest Kaerepereni ulatuva kergliiklustee rajamisest on kohalikud elanikud unistanud juba mõnda aega. Nüüd peaksid ehitustööd lähipäevil pihta hakkama ning Kehtna vallavalitsuse plaani kohaselt saab tee valmis septembri jooksul.
Kehtna vallavalitsus kuulutas suve alguses välja kergliiklustee rajamiseks hanke ning abivallavanem Jalmar Mandel kinnitas, et nüüdseks on ehitaja leitud. Juba kevadel hakati tee äärest puid maha võtma ning esialgu loodeti tee valmis saada tänavu suvel.
“Ehitajaks on valitud Warren Teed OÜ, teekoridori puudest vabastamine on lõppjärgus, tee ehitus algab lähematel päevadel, tee valmib septembris,” ütles Jalmar Mandel. Kaerepere kergliiklustee on tema sõnul umbes ühe kilomeetri pikkune ning see kulgeb Rapla – Türi maanteelt Männiku tänavani Kaerepere alevikus.
Kuni kergliiklustee valmimiseni tuleb jalakäijatel ja jalgratturitel liigelda ohutult sõidutee ääres. “Praegu liiguvad jalgratturid ja jalakäijad sõidutee ääres vastavalt liiklusseadusele,” ütles Mandel. Ehitustööd lähevad maksma 128 000 eurot.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare