FOTOD: Suur metsatulekahju Russalu küla lähistel

Fotod: Siim Solman.

Täna ( 10.aug) 13.15 paiku tuli teade metsapõlengust Märjamaa vallas, Russalu külas. Kohale toodi hulgaliselt päästetehnikat, sest tuli oli tugeva tuule tõttu levinud väga laiale alale. Kustutustöödele kutsuti appi ka helikopter. Suurem osa põlengust asus väga raskesti ligipääsetaval alal. Põlengualale suudeti siiski panna piir ja hooneid, ega inimesi tulekahju ei ohustanud.

 

Samal teemal

FOTOD: Raplas linnas tuli teade eramajas toimunud ... Täna ( 29.07), kell 14.51 tuli teade Raplas linnas eramajas toimunud plahvatusest.  Väljakutsele reageerisid kiirelt nii pääste, politsei kui ka kiira...
Raplas hukkus raskes liiklusõnnetuses mootorrattur... Raplamaal Väljataguse külas juhtus laupäeva pärastlõunal raske liiklusõnnetus, kus hukkus mootorratta üle kontrolli kaotanud, kukkunud ja kraavi paisk...
Kehtnas kaotas liiklusõnnetuses elu kaks noort mee... Laupäeval kella 4.19 ajal sai häirekeskus teate liiklusõnnetusest Raplamaal Kehtna alevikus Viljandi maanteel, kus vastu puud oli sõitnud sõiduauto. E...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga