9.9 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSBlessix - ühe aastaga rahvusvaheliselt tuntuks

Blessix – ühe aastaga rahvusvaheliselt tuntuks

Sisuturundus.

foto: Siim Solman.

Ka väikeettevõte võib teha suuri tegusid. Lühikese ajaga ülemaailmset tuntust ja edu saavutanud Valtu külas tegutsev Blessix OÜ on selle hea näide.

Äsja aastaseks saanud näo-, keha- ja juuksehooldusvahendeid tootva ettevõtte Blessix OÜ looja ja juhi Sigrid Keskküla sõnul algas töö ettevõtte loomiseks juba mitu aastat varem, kui naine hakkas välja arendama ainulaadseid kreeme. Keskküla räägib, et soov turule uusi ihuhooldusvahendeid tuua tekkis esmalt isiklikust vajadusest. Palju reisinud inimesena oli temas piisavalt leidlikkust, et ühendada parimaid tooraineid tõeliselt tõhusate toodete loomiseks. Nimelt sisaldavad Blessix OÜ tooted eranditult üksnes parimaid looduslikke mineraale, taimseid õlisid ja peptiide.
Toodetes kasutatakse orgaanilisi koostisaineid, mille tõhusust on teaduslikult kontrollitud, kuna iga uue toote loomisel tehakse koostööd Tallinna Tehnikaülikooli teaduritega ning Euroopas tunnustatud tehnoloogide ja mikrobioloogidega. Blessix OÜ toodetest ei leia Keskküla sõnul ei hüaluroonhappeid ega muid moodsa ajastu leiutisi, vaid üksnes neid koostisaineid, mida on kasutatud juba sajandeid, nagu siid, kolloidne kuld ja hõbe. Tooted valmivad küll Eestis, kuid tooraine pärineb mujalt maailmast.
Kõige esimene toode, millega Blessix OÜ turule tuli, oli kulla­kreem, milles on kasutatud 24-karaadist kulda. Keskküla leidis tee kullani tänu sellele, et kolloidne kuld toimib transpordivahendina ainete sügavamale nahakihtidesse toimetamisel. Biohõbe aga tugevdab naharakkude talitust, aeglustab vananemisprotsessi ja väldib pigmendilaikude tekkimist. Koos kullasisaldusega on hõbeda toime aga veelgi tugevam. Luksuslikud, kuigi looduslikud ning lihtsad koostisosad teevad Blessixi toodetest eksklusiivsed ihuhooldusvahendid, mis panevad igaühe end tundma erilise ja hoituna.

Tootesari on pidevas arengus

Aastaga on eri nahatüüpidele sobivatele kullakreemidele lisandunud kullakreem Primer ehk meigialuskreem, siidikreem, silmaümbruse geel, kätekoorija, küüne- ja küünenaha palsam. Kehatoodetest on loodud luksuslik kehakreem Venus Aroma, mida kasutab näiteks kodumaine kuulsus Anu Saagim, BB kuldne kehapalsam Viktoria, mis on pühendatud Eesti missis Estonia 2017 Viktoria Borgmannile, ning Surnumere soola ja mineraalidega kehakoorija.
Juuksetoodetest on Blessix OÜ välja arendanud ja müügile toonud juukseseerumi, siidi ja keratiiniga šampoonid ning palsamid, siidi ja keratiiniga juuksemaskid, ripsmeseerumi, juukseõli ja juuksesiidi kullasäraga, millest viimane on seni suurimat tähelepanu pälvinud. Blessix OÜ tootesari laieneb ja areneb pidevalt edasi.
Blessix OÜ on oma esimesel tegevusaastal turule toodud toodetega juba laialdaselt silma paistnud nii kodumaiste kui ka rahvusvaheliste ilutegijate seas, olles pälvinud tunnustust juba viiel korral. Neist kõige olulisem on rahvusvahelisel konkursil tuhandete teiste seast esimese kümne parema toote hulka pääsemine. Nii kaugele ei ole seni veel ükski Eesti ilutoode jõudnud. Kullakreem Primer ehk meigialuskreem võistleb tänavu Monacos teiste ilutoodete seas. Lisaks tegeletakse paralleelselt ka teadustööga tõendamaks, et tegemist on vananemisvastase kreemiga, mis tõepoolest toimib.
Rahvusvahelise klientuuriga ettevõttele kohaselt on Blessixi peamiseks müügipunktiks veebipood, kuid tooteid võib leida lisaks salongidest, butiikidest ning Rapla kandis liikuvad inimesed võivad meelepäraseid tooteid soetada nii Väärt Raplamaa Toote poest kui ka ette helistades ja külastades Valtu külas asuvat Blessixi butiiki, kus saab enne ostu sooritamist tooteid ka järele proovida. Lisaks pakub Blessix OÜ võimalust läbi viia töötubadega iluõhtuid, valikus on küünlavalamine, kehakoorija, näomaski, kehavõide valmistamine ning korraldada saab ka sünnipäevi ja firmaüritusi.
„Kui sa iga päev paned endale kulda näkku, siis on sul kuldne energeetika, sinu ellu tuleb küllus ja sa oled kuldne inimene,“ julgustab Keskküla igaüht Blessixi tooteid järele proovima.

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare