11.1 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSDominique Hawkins naaseb Rapla meeskonda

Dominique Hawkins naaseb Rapla meeskonda

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Rapla korvpallikool teatas ametlikult esimese nime, kes järgmisel hooajal Avis Utilitas Rapla koosseisu kuulub. Võistkonda naaseb Rapla fännidele tuttav mängija Dominique Hawkins (24), kes möödunud hooajal koos Rapla meeskonnaga Eesti meistrivõistlustelt pronksmedali võitis.
Rapla korvpallikooli pressiteates on kirjas, et klubi on lootnud eelmise hooaja lõpust saati, et Hawkins meeskonda naaseb.
Esimest korda liitus Hawkins Avis Utilitas Raplaga 2018. aasta jaanuaris ning sai seega kaasa teha pool hooaega. Selle ajaga tegi ta Alexela korvpalli meistriliigas kaasa 23 mängu ning viskas keskmiselt 16,96 punkti mängus. Alexela KML play-offis tõi ta Raplale üheteist mänguga keskmiselt 17,55 punkti ning andis keskmiselt 5,18 resultatiivset söötu. Ta on pärit USA Kentucky osariigist. Ülikoolikorvpalli mängis ta oma koduosariigis Kentucky Wildcats’i eest. Nüüd võib juba öelda, et Hawkinsi näol on tegemist Rapla oma Kentuki lõviga.
Algaval hooajal on väljakutsed mõistagi veidi teistsugused kui eelmisel hooajal. Alexela korvpalli meistriliiga põhiturniiri ja Balti liigat asendab uus Eesti – Läti ühisliiga. Eesti korvpalliliit andis pressiteate vahendusel teada, et lõplik liiga koosseis selgub neljapäeval, 2. augustil. Avis Utilitas Rapla on esitanud avalduse liigaga liitumiseks ning Rapla korvpallikooli juht Jaak Karp kinnitas, et ka osavõtumaks on nõutud osana tasutud. Korvpalliliidu pressiteates oli kirjas, et selgeks tuleb veel saada Läti poolelt osalejate arv. Uue liiga esimene voor toimub 28.-29. septembril.
Meeskonna manager Jaak Karp Dominique Hawkinsi liitumisest: “Tavaliselt on nii, et kui välismängija jätab endast nii hea mulje, et soovid temaga kindlasti ka järgmisel hooajal jätkata, tõmbavad paraku rikkamad klubid ta endale. Mul on tõeliselt hea meel, et Dominique’iga läks teistpidi, meie väga soovisime teda ja ta otsustas Raplasse naasta. Ta on üks neist mängijatest, kes peale raha hindavad ka teisi olulisi omadusi klubi tegevuse juures, alustades näiteks meeskonnast hooliva kogukonnaga.”

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare