7.7 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSEndised koondislased skoorisid Rapla Kesklinna kooli staadionil

Endised koondislased skoorisid Rapla Kesklinna kooli staadionil

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.

Kui pühapäeva, 19. augusti õhtul läksid Rapla Kesklinna kooli staadionil vastamisi Raplamaa JK ja Viimsi JK, jooksid platsile kolm endist Eesti jalgpallikoondise mängijat. Raplamaa JK särki kandis meeskonna kapten Alo Bärengrub ning Viimsi JK-d esindasid Andres Oper ja Aivar Anniste. Sealjuures lõid mõlemad vastased ühe värava ning külalismeeskond võttis 3:1 võidu.

Enne mängu võis aimata, et Viimsi JK on Raplamaale paras pähkel, mida pureda. Teise liiga lõuna/lääne piirkonna tabelis asusid nad teisel kohal, samal ajal kui Raplamaa JK oli eelviimane. Kohtumine ise kujunes võitluslikuks. Kohati isegi jõuliseks. Mängupildi põhjal ei oleks osanud öelda, et külalised väga palju tugevamad on. Väravateta viik püsis kuni neljakümnenda mänguminutini.
1:0 eduseisu haaras kodumeeskond. Ravel Toome võttis ääre pealt tulnud tsenderduse vastaste karistusalas maha ning lõi palli väravavahi jalge vahelt võrku. Esimese poolaja lõpuni jäi sel hetkel veel viis minutit ning õhus oli lootus, et kodumeeskond saab lühikesele puhkepausile minna eduseisus. Nii siiski ei läinud. Kõigest kolm minutit hiljem oli seis juba viigiline 1:1. Eesti koondise eest 38 väravat löönud Andres Oper sai jala valgeks ka Rapla Kesklinna kooli staadionil. Esmalt mängis ta mööda Raplamaa JK väravavahist Kristjan Pallavist ning suunas siis palli tühja väravasse. 1:1 seisul mindigi poolajapausile.
Teise poolaja alguses olid kõik variandid võimalikud. Raplamaa JK läks juhtväravat noolima, kuid tabamust ei tulnud. Ühe korra raksatas pall ka posti. 65. minutil avanes vastaste kaptenil Aivar Annistel võimalus minna lööma 11-meetri karistuslööki. Ta ei eksinud ning see andis külalistele 1:2 eduseisu. Olukord ei olnud sel hetkel muidugi kaugeltki lootusetu, ent viigini Raplamaa JK mängijatel siiski jõuda ei õnnestunud. Viis minutit hiljem kasvatas eduseisu hoopis Viimsi JK. Nende ründaja Ken-Marten Tammeveski värav oli üsna sarnane sellega, millega Ravel Toome oli Raplamaa JK esmalt juhtima viinud. Tammeveski võttis kasti tulnud tsenderduse vastu ning saatis palli seejärel väravavahi selja taha. Tegemist oli Raplamaa JK jaoks juba kümnenda kaotusega sel hooajal. Hea uudis oli muidugi see, et enne mängu Viimsiga võõrustas Raplamaa JK teisipäeva, 14. augusti õhtul kodumurul FC Otepää meeskonda ning võttis siis 1:0 võidu. Värava lõi selles mängus Sten Kenert Maalinn. Tänu sellele tõusti ka liigatabelis viimaselt kohalt kõrgemale, edestades seega FC Otepääd kahe punktiga. Järgmise kodumängu peab Raplamaa JK juba pühapäeva, 26. augusti õhtul. Siis tuleb vastaseks Pärnu JK Vaprus II.
Pühapäeval, 19. augustil toimunud mängus Viimsi JK vastu kuulusid Raplamaa JK koosseisu Alo Bärengrub, Kristjan Pallav, Madis Nurmik, Olavi Andres, Tenno Samuel, Sten Kenert Maalinn, Oliver Andres, Raigo Noode, Kaupo Kantsik, Ravel Toome ja Janar Soomre. Teisel poolajal sekkusid vahetusest Ken Krister Maalinn, Mert Olesk, Priit Põldmaa ja Tarvi Tüvist. Eesti jalgpalli liidu andmetel oli mängul 28 pealtvaatajat.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare