KoMo rattasari jõudis viienda etapini

0

Ain Täpsi, korraldaja

Pühapäeval, 5. augustil toimus Raplamaa Rattaklubi KoMo Rattasari 2018 V etapp maastikuratta pikkadel distantsidel. Võistluse käigus selgitati välja ka Rapla maakonna meistrid neljas vanuseklasssis.
Võistluskeskus asus Alesti järve keskuses ning rada kulges läheduses asuvatel põllu- ja metsateedel. Suviselt soe ja päikesepaisteline ilm oli vaatamata mitmele samaaegselt toimunud rattavõistlusele kohale meelitanud hulgaliselt rattasõiduhuvilisi üle kogu Eesti. Osalejaid oli peaaegu kõikides vanuseklassides. 10-aastased lapsed võistlesid 1,6 km ringil, 12-aastased 7,6 km ringil. Kuni 16-aastastel noortel, naistel ja naisveteranidel tuli läbida 26,3 km ring ning meeste ja meesveteranide distants oli 52,6 km pikk.
Rattasarja arvestuses olid tütarlaste ja naiste vanuseklassides võidukad Mae Reintop, Mari Metsaäär, Merike Meriküla ja Maive Tummeltau. Noormeeste ja meeste võistlusklassides olid võidukad Karl Mattias Pedai, Kaido Saar, Markus Habo, Markus Välja, Rivo Jänes, Kaido Pesor ja Andrus Tamm. Rapla maakonna meistrid võistlusklassides olid vastavalt: noored – Mari Metsaäär, naisveteranid – Merike Meriküla, noormehed – Kaido Saar, mehed – Rivo Jänes ja meesveteranid – Kaido Pesor.
Järgmine Raplamaa Rattaklubi Rattasari 2018 etapp toimub esmaspäeval, 20. augustil Kuimetsa krossirajal, kus selgitatakse välja parimad maastikuratta sprindis.

Kirjuta kommentaar

Kirjuta kommentaar
Sisesta nimi