13.8 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSKui vajalik on telekava?

Kui vajalik on telekava?

Lehelugejad on märganud, et alates suve algusest ei ilmu Raplamaa Sõnumite vahel telekava. Sellise otsuse võttis toimetus vastu pärast kevadel läbiviidud lugejaküsitlust. Küsitlusele vastanud rohkem kui neljasajast inimesest enam kui pool ei pidanud telekava kas mitte väga või üldse mitte oluliseks.
Suve jooksul on aga mitmed inimesed helistanud sooviga, et lehe vahel hakkaks uuesti ilmuma telekava.
See lehekülg ei ole vahepeal tühjaks jäänud, vaid toimetus on seda kasutanud muude tekstide jaoks, mis muidu oleksid ruumipuudusel välja jäänud. Seega oleme väga huvitatud sellest, kui palju on neid lehelugejaid-tellijaid, kelle jaoks on vajalik, et lehes ilmub telekava. Seetõttu teeme taas ühe lugejaküsitluse, kuid seekord ootame ainult kas jah- või ei-vastust.
Sama küsimuse esitasime inimestele ka meie selle nädala tänavaküsitluses ja see on: kas Raplamaa Sõnumite vahel peaks olema saatekava? Küsimusele saab vastata meie kodulehel sonumid.ee tänavaküsitlusele, kus seekord on ainult kaks vastusevarianti. Samuti kirjutades e-posti aadressile [email protected] või helistades telefonil 489 2130. Vastuseid ootame kuni 4. septembrini.
Teie Raplamaa Sõnumid

1 kommentaar

Subscribe
Notify of
1 Kommentaar
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare