11.6 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSRait-Riivo Laane vahetas Kreeka esiliigas klubi

Rait-Riivo Laane vahetas Kreeka esiliigas klubi

Siim Jõgis.

Kohilast pärit Eesti koondise korvpallur Rait-Riivo Laane hakkab tuleval hooajal esindama Kreeka esiliigas uut klubi. Seni mängis ta Ethnikos Piraeus BC eest, kuid alates uuest hooajast on tema tööandja ASK Ippokratis KO.

Klubivahetuse võttis 25-aastane korvpallur ette seetõttu, et Ippokratist liikus juhendama tema senine treener Savvas Simeonidis. Samuti aitas otsustamise teha lihtsamaks see, et Ethnikose klubi on praegu rahalistes raskustes ning mitmed mängijad on sealt ära läinud. Samas on ASK Ippokratis KO ambitsioonikas meeskond, kes möödunud hooajal mängis madalamas liigas ning tõusis nüüd Kreeka esiliigasse. Seetõttu ei ole Laane selle võistkonna vastu varem mänginud. Klubi kodusaal asub Kosi saarel, mis paikneb Rhodose lähedal üsna Türgi külje all.
Algavaks hooajaks on seatud kõrged eesmärgid. Laane ütles, et esmalt soovib klubi jõuda Kreeka esiliigas play-off’i ning seejärel võidelda juba koha eest kõrgliigas. Klubil on selle eesmärgini jõudmiseks olemas nii piisav eelarve kui ka sobilik peatreener – Savvas Simeonidis. Küll aga on puudu praegu mängijatest, sest Laane oli alles üks esimesi, kes Ippokratisega käed lõi.
Eestlane ütles, et see, kuidas hooaeg kulgema hakkab, sõltub suuresti sellest, milliseid mängijaid meeskonda veel värvatakse. “Eks siis paistab, kas suudame hakata edasipääsu nimel võitlema,” ütles Laane. Praegu viibib ta Eestis ning teeb trenni siin. Uueks hooajaks ettevalmistumine hakkab Kreekas pihta 27. augustil.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare