14.4 C
Rapla
Neljapäev, 28 märts 2024
RSValus kaotus jättis Raplamaa JK tabelis jätkuvalt viimaseks

Valus kaotus jättis Raplamaa JK tabelis jätkuvalt viimaseks

Siim Jõgis.

Raplamaa JK-l avanes esmaspäeva, 6. augusti õhtul võimalus tõusta Eesti meistrivõistluste teise liiga lõuna/lääne tsoonis viimaselt kohalt kõrgemale, kui koduväljakul võõrustati Pärnu JK Poseidoni meeskonda. Kahjuks tuli vastu võtta valus kaotus tulemusega 1:3. Sealjuures oli veel viimase minutini seis 1:2 ning lootused vähemalt viigiväravaks õhus.
Raplamaa JK peatreener Roland Kulli ütles, et vastane ei olnud lootusetult tugev ning heal päeval oleks võinud neist jagu saada. Seda enam, et enne mängu eraldas kahte meeskonda liigatabelis kõigest viis punkti. Kulli selgitas, et ta proovis kohtumises osa mängijaid uutel positsioonidel ning samuti võis mõjutada see, et esmaspäeva õhtuks oli meestel täispikk tööpäev juba seljataga.
Rapla Kesklinna kooli (ühisgümnaasiumi) staadionil toimunud mängus jäi kodumeeskond kaotusseisu juba kümnendal minutil, kui nurgalöögist tulnud palli saatis peaga võrku Pärnu JK Poseidoni mängija Ivo Kiviselg. Järgnevatel minutitel avanes vastastel võimalusi veel. Üks ühe vastu Raplamaa JK väravavahi Rando Pajusega pääses vastaste ründaja Ott Kangur. Pajus näitas väravasuul tõelist meistriklassi ja tõrjus pealelöögi nurgalöögiks. Viigini jõudsid väljakuperemehed 40. minutil, kui karistusala joonelt saatis palli väravasse Madis Nurmik.
Külm dušš saabus aga esimese poolaja viimastel sekunditel. Juba tundus, et kohtunik annab lõpuvile, kuid siis sai värava alla tsenderduse meistriliigaski mänginud ründaja Albert Anissimov. Paari meetri pealt ta ei eksinud ning saatis palli võrku seisuks 2:1. Raplamaa JK poolelt vaadates oli see värav väga valus kahel põhjusel. Esiteks tuli tabamus esimese poolaja viimasel sekundil ning teiseks oli õhus väga tugevat suluseisu hõngu.
Mitmed Raplamaa JK mängijad läksid kohtuniku juurde suluseisu üle protesteerima. Ka peatreener Roland Kulli ütles, et tõenäoliselt selles olukorras suluseis ikkagi oli ning seda nägid ka mitmed pealtvaatajad. Äärekohtunik luges värava siiski määruspäraseks. Vastaste kolmanda värava lõi teise poolaja esimesel üleminutil Reimo Saal. Tulemuseks külalismeeskonna 3:1 võit.
Valus kaotus tähendab seda, et Raplamaa JK on jätkuvalt kogunud üheksa punkti ning asub viimasel ehk 14. tabelireal. Kõigest üks võit aitaks sealt juba kõrgemale tõusta. Peatreener Kulli väljendas enesekindlust, et sealt suudetakse kõrgemale tõusta. “Esialgu piisab selleks ühest võidust,” sõnas ta.
Raplamaa JK alustas mängu koosseisus Rando Pajus (vv), Alo Bärengrub (k), Olavi Andres, Tenno Samuel, Madis Nurmik, Kaupo Kantsik, Sten Kenert Maalinn, Kalev Kungla, Ravel Toome ja Siim-Sten Palm. Teisel poolajal tulid vahetusest platsile Karl Tamme, Ken Krister Maalinn, Mert Olesk, Tarvi Tüvist ja Juhan Noode. Eesti jalgpalli liidu andmetel oli kohtumisel 46 pealtvaatajat.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare