6.1 C
Rapla
Reede, 29 märts 2024
RSRapla vald leidis Juuru kooli ehitustööde läbiviija

Rapla vald leidis Juuru kooli ehitustööde läbiviija

Siim Jõgis.

Juba Juuru vallavalitsus kinnitas plaani Juuru Eduard Vilde kooli rekonstrueerimise kohta. Selle plaani üks osa oli kahe ülemise korruse likvideerimine. Pärast Juuru ja Rapla valla ühinemist läks see ülesanne sujuvalt üle uuele Rapla vallavalitsusele. Nüüd leiti tööde läbiviimiseks sobivad ettevõtted, kes on Mivo Ehitus OÜ ja aktsiaselts Tesman.
Rapla vallavalitsus kinnitas 10. septembri istungil Juuru Eduard Vilde kooli hoone rekonstrueerimiseks ja sisustamiseks korraldatud riigihanke tulemused. Edukaks pakkumuseks tunnistati Mivo Ehitus OÜ ja aktsiaseltsi Tesman ühispakkumus maksumusega 1 712 330,04 eurot. Nüüd on kümme päeva aega riigihanke tulemuste vaidlustamiseks ning pärast seda saab sõlmida ehitajaga lepingu.
Rapla valla avalike suhete spetsialist Katrin Kruusimägi ütles, et täpsemast ajakavast saab rääkida pärast lepingu sõlmimist. Ta lisas, et praeguseks on kogu kooli tegevus kolitud vanasse hoonesse. Juuru Eduard Vilde kooli maja vajas hädasti remonti juba pikka aega. Kruusimägi selgitas, et kahe ülemise korruse mahavõtmist saab selgitada õpilaste arvu vähenemisega. Nii palju õppeklasse pole enam vaja. Samuti saab nii kokku hoida talviste küttekulude pealt.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare