Kehtna Mõisa OÜ avas uue laudahoone

Siim Jõgis / foto: Siim Solman.
Piimakarjakasvatus on Kehtna Mõisa OÜ suurim ja olulisim tootmisharu. Uue laudahoone avamine reedel, 14. septembril oli nii ettevõttele kui tervele Kehtnale suur sündmus. Uus laut mahutab ligikaudu viissada veist ning loomad peaksid sinna sisse saama oktoobrikuu jooksul. Uue laudahoone ehitus sai alguse tänavu 1. aprillil ning sai valmis sügise hakul. Kehtna Mõisa OÜ juhatuse esimees Siim Riisenberg ütles, et kindel soov oli laudahoone saada valmis enne külmade ilmade saabumist. “See õnnestuski. Suur tänu ehitajale,” sõnas Riisenberg. Koos laudahoonega rajat ka uued lägahoidlad.  “Uued lägahoidlad on vajalikud säästmaks looduskeskkonda ning täitmaks Veeseaduse nõudeid,” ütles Riisenberg Kõik kokku läks maksma ligikaudu 1,6 miljonit eurot. Osaliselt toetas laudahoone rajamist PRIA (Põllumajanduse Registrite ja Informatsiooni Amet). Koos Kehtna Mõisa OÜ uue laudahoone avamisega kuulutati avatuks ka Eesti künnimeistrivõistlused ja Tehnika Teeviit 2018, mis toimuvad tänavu Kehtnas.

Samal teemal

Kehtna Mõisa OÜ uus laudahoone läks maksma 1,6 mi... Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Piimakarjakasvatus on Kehtna Mõisa OÜ suurim ja olulisim tootmisharu. Uue laudahoone avamine oli nii ettevõttele ku...
TENNISELEHT: Siim Riisenberg: „Parem ongi, kui töö... Ants Põldoja  (Ajakiri Tennis). Siim Riisenberg jõudis tennise juurde ja lõpuks ka Rapla TK liikmeks enda sõnul pooljuhuslikult. „Üsna suvaliselt j...
Kehtna Mõisa OÜ laiendab veisekasvatust Siim Jõgis / foto: Siim Solman. Kes on sattunud viimasel ajal mööda sõitma Kehtna Mõisa OÜ-st, on kindlasti märganud, et seal käivad suuremad ehi...

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga