Kaerepere kergliiklustee avati vihmase teatejooksuga

1
Kergtee avati Valtu Põhikooli õpilaste teatejooksuga. Foto: Siim Solman.

Siim Jõgis.

Kehtna vallavanem Indrek Kullam kuulutas ametlikult avatuks Kaerepere kergliiklustee, mis ühendab asulat Rapla – Türi maanteega. Pidulik avamistseremoonia toimus kolmapäeval, 26. septembril.

Sellele järgnes vihmases ja tuulises ilmas teatejooks, milles osalesid Valtu põhikooli õpilased. Ehitustööd Kaerepere kergteega said alguse tänavu augustis, kuid tee äärest hakati puid maha võtma juba kevadel. Praegu jäävad teha veel vaid haljastustööd nagu muruseemne külvamine. Ehitustööd viis läbi Warren Teed OÜ. Kaerepere kergliiklustee on umbes ühe kilomeetri pikkune ning see kulgeb Rapla-Türi maanteelt Männiku tänavani Kaerepere alevikus.

uuemad vanemad enim hinnatud
Valtukas
Külaline
Valtukas

Lõpuks ometi on lootust elusalt koju jõuda. 5