-1.7 C
Rapla
Reede, 19 apr. 2024
RSMagnus Kirt põrutas Kohila staadioni rekordi

Magnus Kirt põrutas Kohila staadioni rekordi

Siim Jõgis/ foto: Siim Solman.

Heitjate seeriavõistluse viies ning ühtlasi finaaletapp peeti reede, 7. septembri õhtul Kohila staadionil. Võistluspäeva säravaima tulemuse eest hoolitses odaviskaja Magnus Kirt, kes saatis esimesel katsel oda 88 meetri ja 43 sentimeetri peale. See tulemus tähistab alates 7. septembrist uut Kohila staadioni rekordit.

See on isegi parem tulemus, kui ta suutis visata tänavustel Euroopa meistrivõistlustel Berliinis. Siis saatis ta oda 85.96 peale ning teenis sellega pronksmedali. Reedesel võistlusel Kohilas sai Kirt kirja veel kaks üle 85 meetri tulemust – 85.90 ja 85.58. Tanel Laanmäe parimaks odakaareks mõõdeti 73.50 ning see andis kokkuvõttes teise koha. Meeste odaviskes oli kolmas Erki Leppik tulemusega 70.04. Naiste odaviskes hoolitses õhtu parima tulemuse eest Liina Laasma, kes sai tulemuseks 58.27.
Kuigi stardis ei olnud Gerd Kanterit, pälvis piisavalt tähelepanu ka meeste kettaheide. Esikoha saavutas Martin Kupper, kelle parim tulemus oli 63.46. Tema oli ka ainuke, kes suutis alistada 60 meetri piiri. Teise koha sai vanameister Aleksander Tammert ning tema saatis ketta 54.33 peale. Kolmanda koha teenis Priidu Niit tulemusega 52.06.
Kohilas võistlesid peaaegu kõik meie paremad heitjad – Magnus Kirt, Martin Kupper, Liina Laasma, Tanel Laanmäe, Kätlin Tõllasson, Anna Maria Orel, Kati Ojaloo, Kätlin Piirimäe ning Jander Heil.

Subscribe
Notify of
0 Kommentaari
Inline Feedbacks
Vaata kõiki kommentaare